Weekend Festival Balticu eelregistreerimine on alanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali järelfilmi esilinastus Coca-Cola Plazas 07.12.2015
Weekend Festivali järelfilmi esilinastus Coca-Cola Plazas 07.12.2015 Foto: Viktor Burkivski

Tänavu augustis Pärnu rannas esmakordselt toimunud suve suurfestival Weekend Festival Baltic avalikustas täna sotsiaalmeedia vahendusel festivali aftermovie ning ühtlasi on käima läinud eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks. 

Weekend Festival Baltic 2016 toimub Pärnu rannas 4.-6. augustini. Eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks on alanud aadressil www.weekendbaltic.com. Eelregistreerimine tagab, et on võimalik osta kolme päeva festivalipass soodushinnaga 89 EUR (norm 99 EUR). Eelregistreerunutele algab piletite müük 8. veebruaril ning festivalipiletite avalik müük 15. veebruaril. Festivali esimesed esinejad tehakse teatavaks 25. jaanuaril. 2016. aastal toimub Weekend Festival esmakordselt ka Rootsis - 5.-6. augustini Stockholmis ning loomulikult ka Soomes - 5.-6. augustini Helsingis.

Weekend Festival Balticul 2015 astusid muuhulgas üles: Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Martin Garrix, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban ja paljud teised. 

Festivali aftermovie on filmitud nii Soomes Helsingi Weekend Festivalil kui ka Eestis Pärnu rannas toimunud Weekend Festival Balticul. Filmimisprotsessiga oli kahel maal hõivatud ca 55 inimest ning kasutusel oli kolm võttegruppi drooniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles