Kuula: Annabel Guitar sai valmis igatsusest pajatava džässihõngulise debüütsingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annabel Guitar sai valmis debüütsingli «Ole mu kõrval»
Annabel Guitar sai valmis debüütsingli «Ole mu kõrval» Foto: promo

«Eesti otsib superstaari» viimase hooaja finalist Annabel Guitar sai valmis kauni debüütsingli «Ole mu kõrval».

Annabel Guitar: «Lugu räägib igatsusest, kui sellisest, väga positiivses võtmes. Just suures igatsuses me saame tegelikult väga hästi aru, kui kallis ja tähtis on see, mida parajasti igatseme.» Annabel Guitar edastab sõnumi, mis näitab kui hea võib olla igatsus. Järelikult on selle teise inimesega olnud niivõrd palju häid ja mälestusväärseid hetki, mis tekitavad sooja tunde ning iga kord uuesti nähes ei taheta üksteisest lahku minna.

Foto: Erlend Štaub

Singlil aitasid kaasa paljud inimesed.

Algse idee käis välja Siim Sillamägi, kes on The Soundi kitarrist, muusikakirjutaja ja produtsent. Loole tegid sõnad The Soundi laulja ja viisi autor Steven Kopliste ja Getter Varak. Lisaks aitas kaasa nii muusika kui sõnade pealt Jürgen Urbanik. Suures osas singlit produtseeris ka Soome kuulus produtsent Mika Mylläri.

Mika Mylläri on trompetist, helilooja ja produtsent. Mylläri muusikaline pärand paikneb 60ndate hard pop traditsioonis, kuid ta tunneb end koduselt pea igas muusikastiilis. Mylläri on mänginud ja koostööd teinud mitmete kõrgprofiililiste koosseisude ja muusikutega nagu Incognito, US3, Ray Charles, Stevie Wonder, Pointer Sisters; jazzinimedest Reggie Workman, Freddy Hubbard, Max Roach, Andrew Cyrille, Jonathan Gee, Winston Clifford, Geoff Cascoyne ja Ed Jones.

Sõnad: Steven Kopliste/Getter Varak/Jürgen Urbanik

Muusika: Siim Sillamägi/Steven Kopliste/ Jürgen Urbanik

Produtsent: Siim Sillamägi/Mika Mylläri

Mix ja Master: Mika Mylläri (AMP Studios)

Lindistus: Are Kangus (Walter Productions)

Vokaal: Annabel Guitar

Kitarr: Siim Sillamägi

Bass: Ken Einberg

Trumm: Evar Paltsepp

Klahvpillid/Viiulid: Jürgen Urbanik

Trompet: Mika Mylläri

Saksofon: Sakari Kukko

Taustavokaal: Jepa Lambert

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles