Ilona Kaldre: Vilja oleks tähelepanu eest nõus ka Edgari ihuliikme pikkusest rääkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: Iskilik fotoalbum

Selgeltnägija Ilona Kaldre avaldab arvamust Vilja Savisaar-Toomasti kohta, kelle äsjailmunud raamat «Vilja teine elu» särab müügitabelite tipus. 

«Parim, mis selle naise elus olnud on, oli abielu Edgar Savisaarega. Kahetsedes, et see abielu purunes ja ta kaotas positsioonid, mis tal olid, on Vilja nõus välja mõtlema ükskõik milliseid sensatsioonilisi lugusid, et teda haletsetaks, et temast räägitaks ja et ta oleks tähelepanu keskpunktis,» seletas Kaldre.

Kaldre märkis, et kui selleks peab välja ütlema, kui pikk on Savisaare ihuliige, siis seda Vilja ka teeb, sest see toob talle võõrast tähelepanu. 

«Kahjuks olid need tema elu parimad aastad ja ta elab tänasel päeval nende mälestustega ja talle jäävad aina uuesti meenuma intiimsed detailid, millega endale tähelepanu tõmmata,» nentis selgeltnägija.

«Minu meelest on see vastuvõetamatu ja inetu. Inimene peab ise milleski leidma oma võimalused ja näitama oma võimekust. Oma elu tuleb õnnelikuks teha ise ja selle üle uhke olla,» lisas ta.

Vaata TV3 videot! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles