Modellisaates hakkavad suled lendama: kokku sattusid kooliõdedest verivaenlased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippmodell Amservis
Tippmodell Amservis Foto: Erlend Štaub

Modellisaates hakkavad suled lendama: kokku sattusid kooliõdedest verivaenlased.

Tihti küsitakse modellisaate tiimilt, kas saates näidatud intriigid on lavastatud – kinnitame, et  saates osalevad inimesed ei ole nii head näitlejad ja lavastusest kukuks välja halb külateater. “Eesti tippmodelli” 4. hooaja põhilist intriigi ei osanud me kuidagi ette näha – kokku sattusid kooliõdedest verivaenlased!

Foto: Erlend Štaub

“Eesti tippmodelli” avaosas panid modellid kohe jõujooned paika: see, kes on kellelegi sümpaatne või ebameeldiv, sai hoobilt selgeks.

Kui Laulukaare all lisapunkti pärast hääletuseks läks, oli enamik konkurente Evelina vastu. Evelina pettus pisarateni, eriti aga haavas teda, et fotosessioonil tema partneriks olnud Taavet talle poolehoidu ei avaldanud.

Foto: Kanal 2

Kuidas küll õnnestus Evelinal kaaslased nii ruttu enda vastu pöörata?

Meenutagem: juba saatesse kandideerides näitas Evelina, et võib vajadusel kahepalgeline olla ja kiiresti meelt muuta – castingul tõotas ta kohtunike ees, et võib vajadusel isegi põrandal magada, aga kui modellimajas kõigile kohti ei jätkunud, oli Evelina ometi hingepõhjani solvunud, et Joosep talle oma voodit ei loovutanud.

Foto: Erlend Štaub

Evelina tahab olla uus Gerili?

Samuti jäi eriti noormeestele silma, et Evelina on liiga lärmakas ja väljakutsuv. Esimesel õhtul tutvumispeol märkas karskete eluviisidega spordimees Kristjan, et Evelina armastab ühe noore kauni naisterahva kohta liiga palju napsi võtta...

Foto: Erlend Štaub

Peenetundelisele Germanile aga ei meeldi, et Evelina talle pealtnäha tühiste asjade pärast teravkeelselt nähvab. “Ta võiks jälle saada selliseks, kes ta saatesse tulles oli,” tunnistab German, et Evelina jättis talle esimese hooga kordades sümpaatsema mulje.

Foto: Erlend Štaub

Eriti aga paistab Evelina vastukarva olevat Anastassiale.

Aktiivse ja elava neiuna suutis Anastassia endale modellide seltskonnast kohe trobikonna jüngreid värvata ning omakorda mõjutada nende suhtumist Evelinasse.

Foto: Elu24

Vaikne blond Liina, kes peab Evelinaga mõnda aega elutoa diivanit jagama (kuni saatest keegi välja kukub, on majas üks voodi puudu), avaldas võtteplatsil arvamust, et Evelina on nagu eelmise hooaja bravuurikas Gerili.

Meenutagem: “Eesti tippmodelli” 3. hooaja erisaates pihtis Gerili, et skandaalitses saates meelega. Liina meelest üritab Evelina Gerili käitumisest šnitti võtta, et kauem saates püsida – tundub, et mõne võistleja arvates ei piisa kohtunikele ainult õnnestunud fotodest!

Foto: Erlend Štaub

Üllatuspomm, mis rabas isegi meeskonda!

Ning siis, esimesel võttepäeval, kuulis saatemeeskond tõelist uudist, mis ei olnud varem ilmsiks tulnud: Evelina ja Anastassia tunnistasid, et on kunagised kooliõed ja vihkavad teineteist sellest ajast peale!

Anastassia meenutas, kuidas ta Evelina castingul kohe ära tundis, aga Evelina vist ei ajanud kohe otsi kokku. Hiljem aga tuli Evelinale meelde, et koolis oli Nastja pigem nn populaarne tüdruk, kes temasugustesse tõrjututesse põlgusega suhtus. Evelina olevat kooliajal meelsasti poistega suhelnud ja tundnud end ka rohkem poisilikuna, teiste neidudega tal erilist klappi ei olevat.

Etteruttavalt saab kinnitada, et Evelina ja Anastassia pinged ei lahene niipeagi ning kaks omavahel rivaalitsevat naist suudavad korraldada parajaid sekeldusi. Aga ka teised modellid ei ole pehmest puust ja üksteise kohta avaldatakse arvamust vägagi avameelselt.

Foto: Erlend Štaub

Ning igal hooajal, aga seekord veel eriti, on osalejatele üllatuseks see, mida konkurendid nende kohta pihikambris rääkisid – pihikamber on koht, kus osalejad saavad võtteperioodil kaameraga kahekesi olla ning see, mida nad seal rääkisid, jõuab ka saatetegijateni alles montaažiperioodil.

Teised osalejad kuulevad konkurentide sõnavõtte esmakordselt alles telekast ja arvatavasti kukub mõnelgi suu lahti – kas tõesti oli asi koguni halvem kui kohapeal paistis?

Loe lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles