Kosmos IMAX tähistab 1. sünnipäeva Star Wars meeleolus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmos IMAX tähistab 1. sünnipäeva Star Wars meeleolus
Kosmos IMAX tähistab 1. sünnipäeva Star Wars meeleolus Foto: Kosmos

19. detsembril tähistab kino Kosmos IMAX oma 1. sünnipäeva ning ootame kõiki kinosõpru  koos meiega tähistama! Fookuses on 18. detsembril  esilinastuva Star Wars: Jõud tärkab temaatika ning päev läbi ootavad külastajaid  üllatused. Päeva juhivad ja meeleolu loovad Lauri Hermann ning Priit Rand.

Sel laupäeval, 19. detsembril on kino Kosmos IMAX nimele kohaselt täis tähesõdalasi ning põnevaid hetki kaugetest galaktikatest- Star Wars filmi temaatikas möödub ka kino kõige esimene sünnipäev.

Lisaks uuele, saaga 7. filmile – Star Wars: Jõud tärkab- , mida saab vaadata eriti efektses IMAX 3D formaadis, on kinos kohapeal temaatiline meeleolu ning üllatused.

Päeva juhivad  tuntud raadionäod Lauri Hermann ning Priit Rand, kes on sel päeval oma alter ego leidnud Chewbacca ning Darth Vaderi näol. Pärastlõunal on avatud ka Green-screeniga fotonurk, mille tegelased ennast hiljem reaalsete tähesõdalaste taustalt leiavad.

Kino baaris on saadaval põnevad tähesõdalaste kokteilid ning avatud on kohvik Cafe NABOO, kus enne või pärast filmi ka keha kinnitada saab. Fännidel on võimalus katsetada uut Star Wars: Battelfield PS4 mängu ning see ka koos limiteeritud Star Wars temaatilise konsooliga endale võita – täpsemad juhised selleks leiab juba kinost.

Foto: Kosmos

Filmikava ja piletid leiab SIIT!

«Tähesõdalased ja Star Wars’i temaatika sobib imehästi kokku meie kinokosmose temaatikaga ning on ka efektide poolest igati oodatud linateos IMAX ekraanile,  meil on õnne see oma kino 1. sünnipäevaga siduda! Ootame kõiki fänne Star Warsi maailma ja proovime omalt poolt kohapeal mõnusa temaatilise meeleolu luua ning kõigile lisaks kustumatu kinoelamuse pakkuda,» täpsustab kinojuht Maret Vanaselja

Star Warsi kauged galaktikad käivad Kosmosega käsikäes ning loomulikult tervitame kõiki fänne ning ootame neid kindlasti ka sobivas temaatilises kostüümis.

Kosmos IMAX on Baltikumi moodsaim kinokeskus regiooni ainsa IMAX saaliga, milles peitub ka lähiriikide suurim ekraan (300 m2 ) ning filmiefektid, mis viivad vaataja läbi terava pildi ning võimsate heliefektide just filmisündmuste keskmesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles