Saa tuttavaks! Nemad osalevadki uues modellisaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 alustab uut hooaega Kanal 2 tõsielusari «Eesti tippmodell». Kohe saate algul selguvad kümmekond õnnelikku, kes sadade modellide hulgast sobivad finalistideks. Neil seisab täna ees kaks hirmuäratavat fotosessiooni. Vaata ja tutvu lähemalt kõigi osalejatega!

DIANA, 26-aastane, tähtkujult Neitsi, pikkus 169 cm, kaal 49 kg

Foto: Kanal 2

Poja ja pisitütre ema Diana on hetkel pühendunud lastele, erandiks vaid ülesastumised laulja ja modellina, seda nii kodumaal kui ka võõrsil. Lapsepõlves vanemate kaotusvalu kogenud ja vanaemaga üles kasvanud Diana puhul ei saa pere teemast üle ega ümber, sest võtteperioodil tabas Dianat suur koduigatsus, mis omakorda toob saates kaasa ühe suuremat sorti üllatuse. Tagasihoidlik koduperenaine pole Diana aga teps mitte – noor naine on lasknud enda välimust kirurgidel tuunida ja saab kohtunikelt nahutada liigse päevituse ja kunstküünte eest. Ette on naisel näidata ka kõrge koht Missis Estonia 2015 konkursil.

Foto: Kanal 2

ANASTASSIA, 21-aastane, tähtkujult Lõvi, pikkus 164 cm, kaal 52 kg

Juveelipoes töötav Anastassia (Nastja) on oma tähemärgile omaselt võitlushimuline ja enesekindel. Nastja pehmemat poolt iseloomustab aga suur armastus pandade vastu, neid mänguloomi on tal kodus silmapaistev kollektsioon. Lõvineiu satub saates võistlema kõrvuti oma kunagise klassiõe Evelinaga. Suhted olid kahel neiul keerulised juba kooliajal, iseloomu näitavad mõlemad välja ka modellisaates.

EVELINA, 21-aastane, tähtkujult Veevalaja, pikkus 172 cm, kaal 57 kg

Foto: Kanal 2

Ida-Virumaalt pärit Evelinas säriseb osaliselt slaavi veri ja see lööb välja kohe saate esimestes osades. Just Evelina satub sündmuste tulipunkti, kus tundeid ja sõnu tagasi ei hoita. Kadedaid pilke ja erimeelsusi põhjustavad muuhulgas neiu suhted saates võistlevate meesmodellidega, seda enam, et Evelina on üks väheseid püsisuhtes olevaid osalejaid. Sõprussuhted pannakse proovile ja neiu saab lühikese ajaga tõelise elukooli. Kui millekski muuks see kasulik pole, siis ehk kuluvad modellisaate katsumused marjaks ära tulevikus, kui Evelina on lõpetanud õpingud Eesti Lennuakadeemias.

Foto: Kanal 2

LIINA, 24-aastane, tähtkujult Kaalud, pikkus 165 cm, kaal 48 kg

Modellisaate üks vanimaid osalejaid Liina on pannud end proovile küll erinevaid promotöid tehes, kuid modellinduses on alles algaja. Unistus on aga niivõrd suur, et Liina ei pea takistuseks ka oma lühikest kasvu. Vastupidi, vajadusel on neiu valmis kasvõi päevad läbi kontsadel käima! Ekstreemsustega on Liina harjunud ja verest naljalt välja ei löö, seda nõuab juba tema amet. Liina on töötanud õena kardioloogia osakonnas ja hetkel on perearstikeskuses pereõde. Õige pea selgub seegi, kas Liina erialast on abi ka modellisaates, kus üllatused võivad teadupärast ilmneda kõige ootamatutel hetkedel.

Foto: Kanal 2

KÄTLIN, 22-aastane, tähtkujult Sõnn, pikkus 170 cm, kaal 56 kg

Erinevalt paljudest teistest modellisaate osalejatest on Kätlinil ette näidata kogemus modellina. Kõigest 15-aastasena kuulus ta mõned aastad ka agentuuri alla, kuid professionaalne karjäär katkes viis aastat tagasi. Pildile satub neiu aga endiselt ja kui mitte muul moel, siis revüüteatri kabareetantsijana. Ilule tugevat rõhku panev Kätlin näitab saates ka iseloomu teenides sel moel ära vähemalt ühe fotograafi pahameele.

Foto: Kanal 2

HELENA, 20-aastane, tähtkujult Skorpion, pikkus 173 cm, kaal 50 kg

Tallinnast pärit elava iseloomuga Helena torkab silma oma jutukuse ja ladusa suhtlemise poolest. Seda on turismindust õppiv neiu saanud praktiseerida nii restoranis töötades kui ka ööklubides ja üritustel promotöid tehes. Saates leiab Helena parima kontakti hoopis poistega ja õhku kerkib küsimus, kas tegemist on süütu flirdi või millegi enamaga.

ALICE, 19-aastane, tähtkujult Veevalaja, pikkus 180 cm, kaal 58 kg

Foto: Kanal 2

Kevadel Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasiumi lõpetanud Alice pole elus millegi järgi puudust tundnud ja elab põhimõtte järgi, et kedagi pole vaja hukka mõista ja inimestele tuleb anda võimalus. Kas saab neiu aga hakkama ka saate kohtunike kriitikaga? Sest just seda kardab ta kõige enam ja sellega tuleb tal kohe alates esimesest saatest ka rinda pista. Katsumusi jagub modellikarjäärist unistavale neiule kuidagi eriliselt palju, sest kohtunikud Alice’le armu ei anna ja keerulisi ülesandeid tuleb tal läbida vaat et rohkemgi kui teistel.

KRISTJAN, 23-aastane, tähtkujult Kaalud, pikkus 175 cm, kaal77 kg

Foto: Kanal 2

Lõuna-Eestist pärit Kristjan on oma kehast voolinud meistriteose, mida suvisel ajal võisid Pühajärve ääres nautida kõik suvitajad. Poiss nagu Rannavalve seriaalist, sest just vetelpäästjana ongi ta leiba teeninud. Ei joo, ei suitseta ja väldib draamat, sest seda on ta elus piisavalt olnud. Eluraskustes karastunud macho-välimusega Kristjan on valmis kõigeks, ent saade pakub tallegi mitu üllatavat väljakutset. Nii võivad kõrgustest enam heidutada üht läbi ja lõhki hetero-noormeest hoopis pitsilised bokserid.

RAIT, 19-aastane, tähtkujult Lõvi, pikkus 187 cm, kaal 75 kg

Foto: Kanal 2

Viljandist pärit Rait on üks modellisaate pesamunadest, kelle jaoks enesekindluse leidmine saab olema üks suurimaid väljakutseid saates. Soovimata kaamera ees midagi valesti öelda või teha kipub Rait üle mõtlema ja sellest sünnib nii väiksemaid prohmakaid kui ka suuremaid pahandusi. Oma tüdrukut Raidil saatesse tulles veel polnud, aga juba castingul sai talle osaks neidude ülevoolav tähelepanu. See polnud siiski noormehe eesmärk, eelkõige soovis Rait ikka modellimaailmaga tutvust teha.

JOOSEP, 22-aastane, tähtkujult Skorpion, pikkus 182 cm, kaal 92 kg

Foto: Kanal 2

Maapoiss Joosep on mees nagu muiste – kui vaja oskab autot putitada ja hätta ei jää ka ehitustöödel. Peatselt selgub, kas need oskused aitavad noormehel ka modellisaates läbi lüüa. Sõbralike inimeste seltsi eelistav Joosep üritab küll eemale hoida egomaniakkidest, ent satub saate käigus ise justnimelt ego-dilemma ette – kas lähtuda iseenda heaolust või käituda džentelmenina ning ulatada otsustaval hetkel abikäsi hoopis neiule.

TAAVET, 22-aastane, tähtkujult Veevalaja, pikkus 193 cm, kaal 88 kg

Foto: Kanal 2

Räpinast pärit Taavet sai kiirelt modellimajas neiude lemmikuks, teiste poistega võrreldes peeti just teda kõige ilusamaks. Välimusele paneb noormees rõhku harrastades erinevaid spordialasid korvpallist rulatamiseni. Ekstreemsporti on ta teinud juba viis aastat ja ainsa osalejana saates mehistunud kaitseväes aega teenides. Taaveti mitmekülgsusest annab märku seegi, et kunagi floristikat õppinud noormees omandab hetkel juuksuriametit. Samuti huvitub Taavet kokandusest, noormees valib väga teadlikult, mida suhu pistab ja modellimajas leidis hommikuti aega tervislike smuutide kokku segamiseks.

GERMAN, 19-aastane, tähtkujult Kaljukits, pikkus 178 cm, kaal 70 kg

Foto: Kanal 2

Nõidusliku välimusega German peab end täiesti tavaliseks Eesti noormeheks, kel pole erilisi kiikse ega midagi varjata. Ehk just seepärast ei hinda ta kõrgelt kaaslasi, kes teistesse üleolevalt suhtuvad. Kas modellimajas on just tema see, kes põll ees pliidi ees süüa teeb, selgub juba saates, sest Germanil on ette näidata koka paberid.  Vabameelne ja vallaline noormees on küll pildistamisega kokku puutunud, kuid modellikogemused tal puuduvad. Selle, mis jääb kogemusest puudu, korvab German valmisolekuga ka kõige pöörasemate katsetega kaasa minna. Miks muidu unistaks ta pildistamisest madudega?

MARIA, 19-aastane, tähtkujult Kalad, pikkus 171 cm, kaal 47 kg

Foto: Kanal 2

Hobuseid ja ratsutamist armastav Maria on tänaseks vahetanud Tallinna kodu Inglismaa vihma vastu.  Iseloomu poolest vaikse ja tagasihoidliku neiu osalemine saates satub kiiresti löögi alla, kui ilmneb, et Maria terviseprobleemid võivad modellikarjääri täiesti välistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles