Revo Jõgisalu heategevuslik mälestuskontsert tuleb taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forevo rap to metal edition klubis Tapper
Forevo rap to metal edition klubis Tapper Foto: Urmo Orujõe

19. detsembril toimub Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe varalahkunud Revo Jõgisalu heategevuslik mälestuskontsert, mille piletitulu annetatakse Eesti Vähiliidule projektile, mille käigus kogutakse raha nahavähi ja eesnäärmevähi varajase diagnoosimise kabineti ostmiseks. MTÜ FoRevo annab raha üle Jõulutunneli otsesaates 23.12.2015.a.

Kontserdil astuvad üles Beebilõust, Genka, Pedigree, Tallinn Daggers, Truckthor, Stupid F & Hash ⁺ Vorr Poksjor. Lisaks eelnevale leotelule, astub üles Eesti publiku ees ka maailmas kuulsust koguv kodumaine elektroonilise muusika grupp Cartoon, kes võitis äsja mainekal Drum & Bass Arena Awards`i auhinnagalal oma esimese rahvusvahelise auhinna. Plaate mängivad Kaspar Leivo ja Andres Uibo.

Lisaks esinemistele toimub Rock Cafes ka väga ainulaadse «Legendaarne Tribute Snapback» nokamütsi väljamüügi oksjon. «Tiraažiks mütsil oli täpselt 50 eksemplari. See üllitati Eesti hip-hopi kõige olulisema albumi Toe Tag «Legendaarne» 10-aastaseks saamise puhul,» lisas peakorraldaja. Uksed avatakse kell 20.00, pilet 10 eurot. Kontserdil on vanusepiirang 18 eluaastat.

Mälestuskontserti FoRevo korraldatakse juba viiendat korda ning selle laiemaks eesmärgiks on teavitada üldsust nahavähivormist melanoom, juhtida tähelepanu tervisele ja selle hoidmisele, propageerida tervislikke eluviise ja toetada ka noortekultuuri. Peakorraldaja Merle Sikk sõnas, et kontserdiga mälestatakse head sõpra ja juhitakse tähelepanu haigusele, mis võib juhul kui ei osata sellele tähelepanu pöörata õigeaegselt, võtta meilt kõik.

«Revo nautis erinevaid muusikastiile, just nende parimas võtmes, seetõttu on esinejate rivi üsna kirju, kuid ühtlaselt väga kõrge tasemega,» lisas Sikk. «Mitmeid lavaleastujaid sidus Revoga pikaajaline sõprus ja saalis on neid inimesi veelgi rohkem.»

Kell 14.00 mälestatakse Revo spordilembust Kristiine Spordihallis saalijalgpalliturniiriga. Võistlustules on Muusikute-, Motikameeste-, Lõunamaalaste-, Eesti Naiste-, Pohmavuti-, Iizi Kindlustusmaakler-, Sochi 2007 ja Merle-tiimid. Mälestuskontserdi peakorraldaja Merle Sikk rõhutas, et päevasel jalgpallimatšil viibijail on võimalus soovi korral lasta kontrollida oma sünnimärkide olukorda dr. Elen Vettusel. «Meil on tõsiselt hea meel, et dr. Vettus oma abikäe ulatas ja on valmis kohalviibijate sünnimärgid tasuta üle vaatama. Sünnimärkide kontroll on melanoomi ennetusel üks olulisemaid tegevusi,» märkis Sikk.

Revo Jõgisalu lugu saab lugeda kodulehel.

Üritus Facebookis.

Rock Cafe uksed avatakse 19. detsembril kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles