Elu24 video! Gurmeeteatri “Müstiline õhtusöök”. Pavel Rozeck: ärgitame huvi ette kujutama kõike, mis universumis olla saab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 11. detsembril astus taaselustatud Heliose kino lavale Gurmeeteatri lavastus “Müstiline õhtusöök”, mis ei oota vaid lavakunstide austajaid, vaid ka gastronoome, sest meelelahutus ühendatakse peene köögikunstiga. 

Müstilistel õhtusöökidel viiakse läbi teaduslik eksperiment koos poola ajaloolase ja füüsiku Pavel Rozeckiga, nii tegime juttu nii tema, kui õhtujuhi Kait Kalliga.

Asjaosalistega vesteldud, võtsime samuti oma kohad sisse. Ehkki tehnilised viperused segasid sel õhtul teatrirõõmu ja lisasid etendusse rohkem ärevust, kui ilmaselt plaanitud oli, täitis salajane natsiaegne masinavärk Die Glocke oma ülesande ja soome tippkoka Matti Jämseni roogade maitset ei varjutanud miski. Pealegi ootavad pisut häiritud külalisi kordusetendused, mille vastu ei saa vist küll kellegil midagi olla.

Enne lavaleminekut rääkis Pavel Rozeck, kuidas ta kavatseb õhtusöökide staari ehk teadusvaldkonnast pärit kahtlast ehitist Die Glocket tutvustada ja mis rolli mängib selle juures kõrgeklassiline köögikunst. Kait Kall aga lubab, et “Müstilise õhtusöögi” külastajad võivad oodata nii maailma päästmist kui pantvangidraamat.

Vaata galeriid ja videot ning saa teada, kes viibisid esietendusel ja mis ootab publikut “Müstilisel õhtusöögil”!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles