Mushy tähistab 10. sünnipäeva raju peoga Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mushy
Mushy Foto: Mushy

Mushy kutsub 11. detsembril Von Krahli juubelimoshile! Anname taldadele valu, tõukame kõrvalseisjat ja headbangime kaela kangeks! Kui mäletad seda bändi, siis lisa mälestustele 10 aastat kogemust, isasem välimus ja nii jõuamegi tänapäeva.

Kümme aastat tagasi hakkasid noored Pärnu poisid nu-metali asemel keerulisemaid käike raiuma. Tehti covereid Killswitch Engage, Ill Nino, 36 Crazyfists ja teiste repertuaaridest. Peagi sai selgeks, et oma muusika annab veelgi parema emotsiooni ning sõprade tugi andis indu edasi punnitada.

Nii sai provintsipundist üle Eesti tuntud metalcore bänd. Võideti kõik noortebändi auhinnad ning sai ka väljamaal esinetud. Mitmest plaadi lindistamisest ei avaldatud lõpuks äärmusliku enesekriitika tõttu miskit, kuid head materjali on senini hoitud sahtlis.

Nüüd, kümme aastat hiljem, on aeg pühkida lugudelt tolm ning üle kolmeaastase mittetegutsemise järel üks ülikõva küte maha pidada. 

Uksed Von Krahli avatakse reedel 11. detsembril kell 22.00, piletid hinnaga alates 6 eurost on müügil kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles