Alari Kivisaar sai puuridega vastu pükse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaar
Alari Kivisaar Foto: TV3

Tuntud raadiohääl ja amatöörfotograaf Alari Kivisaar on oma elus kaks korda pidanud ootamatult kalli koduloomapuuri soetama.


Asi on selles, et tema poeg Arle (kes praeguseks on juba 21-aastane nägus noormees) oli nooremast peast kange loomahull. Nõnda kõneleb Õhtuleht. Kord siis nuias Arle kangesti, et talle sünnipäevaks papagoi kingitaks. Mis siin ikka! «Viirpapagoi oli 100 krooni ja sai pojale lubadus ära antud, et ostame siis sünnipäevaks – jumal tänatud, et ta ei taha mingisugust muud hullemat looma, sest koer ja kass meil juba olid,» meenutab Alari.

Aga papagoile on ju ka puuri vaja. Suur oli mehe üllatus, kui loomapoes selgus, et sobilik elukorter sellele sulelisele maksab 800 krooni!

Teine kord jälle tuli Arle koolist koju, hamster karbiga kaenlas ja arglik nägu peas. «Ta oli kuidagi raha kokku kogunud ja selle loomapoest ostnud. Et ma olen selline hella südamega, läksin samuti loomapoodi ja ostsin jälle mingi hirmkalli puuri,» naerab Alari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles