Lady Gaga: kooliõde Paris Hilton on väga igav!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris ja Nicky Hilton, foto tänavu otoobrist
Paris ja Nicky Hilton, foto tänavu otoobrist Foto: SCANPIX

Gaga (24), keda ennast võib nimetada äärmuslikult ebatavaliseks persooniks, on käinud samas koolis kus Paris (29) ja tema õde Nicky (27); ehk seepärast võib arvata, et siinöeldu näol pole tegu lihtsalt esimese Gagale pähekaranud mõttega.

Niisiis ütles Gaga Daily Starile: «Õed Hiltonid on hästikäituvad ja sätitud (i. k neat), mis on totaalne kontrast mulle.» Lady Gaga lisas, et Paris Hilton on ka «tavaline, ilmne ja väga-väga igav.»

Paris seevastu peab ennast Gaga suureks fänniks.

Äkki Lady «The Poker Face» Gaga blufib? Või miks peaks talle Parise igavus üldse korda minema? Jääme jälgima kahe suure seltskonnategelase suhetes uusi võimalikke arenguid.

Muide, huvitav detail, et Gagast on peaaegu võimatu leida pilti, kus ta ei kannaks kas parukat, bikiine, kummalisevõitu soengulisandeid ja nii edasi – ehk: temal küll pole vaja karta, et ta võiks mõjuda tavalisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles