Facebookis on sel aastal olnud populaarsed «Star Wars», terrorism ja Donald Trump

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Star Wars: The Force Awakens» reklaamplakat
Filmi «Star Wars: The Force Awakens» reklaamplakat Foto: Wikipedia.org

Sel aastal on Facebookis olnud mitu «kuuma» teemat, teiste seas ka uus «Tähesõjad» (Star Wars) film, maailma eri paigus toimunud terrorirünnakud ja USA skandaalne presidendikandidaat Donald Trump.

Ameeriklastele, kuid ka teiste riikide esindajatele pakuvad suurt huvi 2016. aasta sügisel USAs toimuvad presidendivalimised, edastab AP.

USA valimistele järgnevad populaarsuselt Pariisi terrorirünnakud, Süüria sõda, Euroopa migratsioonikriis, Nepali maavärin ja Kreeka majanduskriis.

Facebooki kümne kõige populaarsema teema seas on ka samasooliste abielu, Islamiriik ja satiiriväljaande Charlie Hebdo toimetusse tehtud terrorirünnak.

Facebookis sel aastal kõige enam kõneaineks olnud poliitik on USA president Barack Obama,  kuid tal on kohe kandadel skandaalne vabariiklasest presidendikandidaat Donald Trump, Brasiilia president Dilma Rousseff, USA denmokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton ja USA Vermonti osariigi senaator Bernie Sanders.

Kõige enam huvi pakkunud film on «Star Wars: The Force Awakens» ning enim mainitud seriaal on «Game of Thrones».

Meelelahutajatest on Facebookis enim kõneainet pakkunud Briti laulja Ed Sheeran ja sportlastest USA poksija Floyd Maywetaher.

Facebook pani populaarsete teemade nimekirja kokku selle alusel, millest räägiti Facebooki erinevatel lehekülgedel jaanuarist detsembrini enim.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles