Elu24 Live - külas käis muusik ja laulukirjutaja Ikevald Rannap

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Väga raske on tegelikult elada sellise inimese varjus, kes on mingis mõttes Eestis legend. Ma väga austan ja armastan oma isa ning hindan väga tema loomingut. Aga mina olen ikka mina,» ütles mõni aasta tagasi Õhtulehele antud intervjuus Kaspar-Ikevald Rannap, et tal on kõrini sellest, et pidevalt otsitakse seoseid tema ja ta isa, maestro Rein Rannapi vahel. 

Ikevald ütleb, et need loetud aastad, mis ta on oma muusikategemisega pildil olnud, on iga antud intervjuu sisaldanud küsimustega isa kohta.

Elu24 Live saatejuht Anu Saagim lubas, et Ikevald seda küsimust tema suust ei kuule.

Foto: Postimees.ee

Aga mida soovisid Elu24 lugejad teada Ikevaldi kohta?

Foto: Postimees.ee

Kas mäletad – Ike pürgis aastate eest ka superstaariks.

Foto: Sten Roosvald

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannap sai detsembri alguses valmis oma esimese lühiplaadi «LiveLoveLaugh», kus kõlavad kuus uut lugu. Kõik plaadile koondatud lood on valminud viimase aasta jooksul. 

Plaat on loodud mõeldes kuulajatele, kes tahavad ületada oma hirme,  kinnistada positiivset mõtlemist või ka lihtsalt head muusikat nautida.

Digilaalselt saada oleval plaadil teevad muusikat Ricardo Guarilha, Silver Ulvik, Valdur Viiklepp, Carl Tuulik ja Rene Puura. Ühe loo on salvestanud Nick Moran, Diego Voglino ja Adam Armstrong New Yorgis.

Ikevald Rannapi uued lood on masterdatud mainekas Los Angelese Igloo Stuudios, mille arsenalis on juba 19 Grammyt.  

Uue plaadi lood on kirjutatud koos Neil Diercksiga, kes on Berklee School of Musicu õppejõud ning olnud ka Ikevaldi juhendajaks. Ta on aastaid töötanud ka Warner/Chappell Music jaoks Nashville'i laulukirjutajatega. Nende toodang on muu hulgas Ricky Martini, Faith Hilli ja Christina Aguleira repertuaaris.

«Got my Focus on» tuletab meelde, et kuigi asjad võivad olla vahest halvasti, siis toredatele asjadele elus keskendudes, võib kõik muutuda. «Oluline on keskenduda heale ja see mõjutab kogu meie elu positiivses suunas,» selgitas Ikevald laulu saamislugu.

«Muusika kuulajana on mulle alati meeldinud lood, mis tõstavad tuju, annavad jõudu ja mille järgi on hea kaasa laulda. Selle tõttu kirjutasin plaadi «LiveLoveLaugh», millel kuus väestavat lugu,» lisas Ikevald.

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes on viimase kaheksa aasta jooksul esinenud nii Eestis kui välismaal erinevate bändide solistina.

Lugu saab alla laadida SIIT.

Lühiplaati saab osta SIIT.

Foto: Viktor Burkivski

Anu Saagim tänab riiete eest rõivabrändi H&M.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles