Klubi Studio tähistab selle nädalavahetusega oma neljandat sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tensnake
Tensnake Foto: Erakogu

Tallinna Vanalinnas asetsev klubi Studio tähistab sel reedel ja laupäeval oma neljandat sünnipäeva. Reedel esineb klubi kahel korrusel viisteist DJ-d ja laupäeval külastab klubi ülemaailmselt tuntud Saksamaa DJ ja produtsent Tensnake, keda toetavad kodumaised Dave Storm, Defkut ning Muudu.

Tensnake, kodanikunimega Marko Niemerski sündis 1975. aastal Saksamaal. Tema varasemad lood, «I Say Mista», «In The End (I Want You To Cry)», äratasid küll muusikamaailmas tähelepanu, kuid suur läbimurre saabus 2010. aastal «Coma Cat» EP´ga. Lugu jõudis UK tantsumuusika singlite 17 kohale. Tensnake on remiksinud nt ka Aloe Blacci, Lana Del Rey ja Pet Shop Boysi lugusid. Eelmise aasta märtsis ilmus Tensnake´i debüütalbum «Glow», millele on järgnenud rida singleid ja remikse.

Reede, 11. detsembri sünnipäevapeol mängivad Studio ülakorrusel plaate: Merimell, Blackbullets, Meri, Raul Saaremets, Raigo Smith, Ecstatic ja Huasca. Allkorruse muusika eest vastutavad: Ruff, Bad J, Jaan Jaago, Anton Must, MVP, Muudu, Nova ning Paul Oja.

Laupäevase, 12.detsembri peo peavad: Tensnake (DE), Dave Storm, Defkut ja Muudu.

Foto: Harry Tiits

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud helisüsteemiga, ööklubi. Kahe muusikasaaliga klubi on avatud nädalavahetustel, kus esinevad nii välismaised kui kodumaised tuntumad tantsumuusika artistid.

Klubi Studio avapidu toimus 16. detsembril 2011.a, kus esinesid djd: Psycatron, Rapa, Meelis Meri ning Quest.

Uksed avatakse mõlemal päeval südaööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles