Video: Eesti mõjukaim ettevõtja Urmas Sõõrumaa avaldas edu valemi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Tänaseks on selgunud Eesti mõjukaim ettevõtja, kelleks on Urmas Sõõrumaa. Kuigi ärimees ei ole tavaliselt olnud väga aldis intervjuudele, oli ta nõus oma edukuse ja populaarsuse võtit jagama. 

Teel Urmas Sõõrumaa poolt arendatava Rotermanni kvartali laiendust vaatama, tervitab nii mõnigi meest värske tiitli puhul. Sõõrumaa sõnul hindabki ta seda tunnustust seepärast, et see on inimeste arvamus.

«Eks pikapeale hakkab vilja kandma see, et ma lihtsalt teen häid asju. Kasvõi seesama Rotermanni kvartal. Või on see tennisekeskus või heategevus või sport või metsa istutamine,» ütles Sõõrumaa, kuidas ta enda arvates konkurendid seljatas.

«Tehke ikkagi neid asju, mis teil seest sügelema ajab,» soovitab ta järeltulevale äripõlvele. «Mis on hingele hea, see tuleb ka hästi välja. Kui omal head ideed ei ole, siis hoidke suure raha liikumise lähedusse. See on tänane Apple'i maailm, seal ümber olev äpindus ja kõik selline.»

Praegu suunab mõjukaim ettevõtja suurema osa oma energiast Rotermanni kvartalisse, kus ta enda sõnul ei müü mitte ruutmeetreid, vaid elukeskkonda.

«Me tahaks, et see oleks inimestele turvaline ja tervislik. Püüame selle tulevikus teha võimalikult roheliseks, nii palju, kui kivimajade vahele teha annab. Et oleks hea ja mõnus olla.»

Sõõrumaa usub, et 2016. aasta tuleb Eestile majanduslikult edukas - põhjuseks mujal maailmas kasvanud ohutase.

«Nagu me näeme, et juba reisida mööda maailma ringi on äärmiselt ohtlik. Kus sa siis ikka käid. Käid lähimaades ja turvalisemates kohtades,» märkis ta.

Sõõrumaa kavatseb aga ise aasta alguses Taisse sõita, et pilkases pimeduses meditatsiooniga tegeleda.

Vaata täpsemalt TV3 videost! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles