Elu24 video! Mis tõi "Valge Gospeli" lauljate hulka Ott Leplandi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Valge Gospeli" koor ja solistid on juba tükk aega etenduse vaimus olnud, harjutades nii kokkulaulmist kui koreograafiat, sest juba 10. detsembril kogubki võimas kontsertshow publiku enda ümber. Suursündmuse toimumise võib kirjutada WAF kooli süüks, mis tänavu 10. tegevusaastat tähistab. Uitasime mööda kooli ning vestlesime kooli vilistlase ja "Valge Gospeli" solisti Ott Leplandiga, kes astub publiku ette üsnagi tavapäratus võtmes.

Ott Lepland alustas WAF kooli teed 2005. aastal. Laulukooli astus ta peale kandideerimist muusikali “Fame”. “Eesti otsib superstaari” saate lõppedes 2009. aastal, astus Ott aga esmakordselt üles "Valgel Gospelil" ja on sellele truuks jäänud tänaseni.

Intervjuus võtsime jutuks Oti õpingud WAF koolis ja "Valge Gospeli" ettevalmistusperioodi, kuhu kuuluvad nii lauluproovid kui koreograafia harjutamine. Lisaks peatusime lauludel, mida kuuleme kontsertetendusel Oti esituses, ja jõuluaegsetel plaanidel.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles