4 kaunitari hakkavad Eestis pulmi korraldama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Do! Weddings
I Do! Weddings Foto: Helen Klasman

Pulmad on eriline hetk inimeste elus. Kuna iga pulm on ainulaadne, otsustasid 4 kaunist neidu asutada firma I Do! Weddings, mis pakub igale kliendile just neile meelepärase lahenduse.

Ürituste korralduses löövad kaasa neli neidu, kes ennast põgusalt ka tutvustavad.

I Do! Weddings-i naiskonda kuuluvad:

Foto: Helen Klasman

Lili (koordinaator)

Olin kaua välismaal ning naasesin Eestisse eelmisel aastal (2014). Ajal, mil elasin Küprosel ja Iirimaal suutsin ennast ülesse töötada ning 21 aastaselt saigi minust 4 tärni hotelli assistent-manager. Seal ma siis olin ..21 ja nii suure vastutusega. Peamisteks ülesanneteks osutusid ürituste korraldamine-läbiviimine. Nautisin igat korda ja kogu organiseerimise vilja, kui nägin kui lõbus oli hotellikülastajatel (töö oli meeletu kuid see ei takistanud). Tegelesin varasemalt ka tekstiili disainiga ning sisekujundusega, mis on mind elu aeg huvitanud. Ka hetkel olen tegev sisekujundust hõlmavas firmas. See aitab kindlasti kaasa maitseka ürituse korraldamisele.

Foto: Helen Klasman

Liina Laur (koordinaator-assistent)

Oma erialalt olen lõpetanud Magistratuuri Tallinna Ülikoolis rekreatsioonikorralduses. Igapäevaselt töötan küll teises valdkonnas- logistikaettevõttes , kuid juba kord armsaks saanud ning õpitud eriala on soov igakülgselt rakendada, sest ürituste korraldamine on miski, mis pakub positiivseid emotsioone nii korraldajale, kui ka klientidele ja annab võimaluse luua midagi erakordset ja unustamatut. Iseloomustaksin ennast kui sihikindlat inimest, kes peab oluliseks pühendumust ning leian, et olgu tegu töö või hobiga kõike tasub teha südamega- sest nii luuakse parimaid üritusi ja nii leiavad meie elus aset sündmused, mida saame alati naeratuse ning rahuloluga meenutada.

Foto: Helen Klasman

Maria Naur (Jumestaja/Stilist)

Maria õpib Eesti Kunstiakadeemia magistratuuris aksessuaaridisaini erialal ning on vabakutseline stilist ja jumestaja, kes ei karda uusi väljakutseid. Lisaks projektidele erinevate naha- ja moekunstnikega nagu Kadri Kruus, Stella Soomlais, Liina Stein ning rõivabränd Tallinn Dolls, on ta teinud stilistikat, meiki ja juhendamist ka erinevatel pildistamistel, televisioonis ning muusikavideote filmimisel. Korduvalt on ta end tõestanud uute noorte artistide muusikavideote teostamisel nagu HVNS ja Saints Be Warned, andes edasi autorite ideed läbi professionaalse muusikute riietamise ja meigi täislahenduse. Olles ise ka riiete ning aksessuaaride disainer, oskab ta ka kõige nõudlikumale kliendile oma unelmate kombinatsiooni kokku sobitada. Isikuomadustelt hea suhtleja, avatud aruteludele ning kliendile vastutulelik, kuid ei karda ka mittesobivuse korral klient maa peale tagasi tuua. Igat projekti võtab 110% tõsiselt, sest kõik, kuhu alla läheb tema nimi, peab olema täiuslik. Omab mitmesuguseid tutvusi läbi kogu tööstuse, mis teeb kliendi valikuvõimalused väga laialdaseks.

Foto: Helen Klasman

Katri Merisalu (Toitumisnõustaja)

Toitumisteadust õppisin Inglismaal asuvas University of Central Lancashire’is, spetsialiseerudes just haiguste ravile läbi õige ja tasakaalustatud toitumise ning tervisepsühholoogiale ja toitumishäiretele. Hetkel töötan toitumisnõustajana ja pean  terviseblogi ühele tuntud toidukaubandus jaeketile. Olen alati pidanud huvitavaks inimese ja toidu suhet, see mida süüakse ütleb inimese kohta väga palju. Sa oled see, mida sööd! Pigem leiab tervise köögivilja- ja ürdiaiast kui rohupurkidest. Usun, et iga inimene on erinev ja seega peaks ka tema toitumine olema võimalikult sobiva ja personaalse lähenemisega.  

Lisaks pulmadele, pakuvad neiud ka muude ürituste korraldamise teenust, näiteks:

* Pulmad

* Teemapeod

* Sünnipäevad/Sweet 16

* Babyshowerid

* Lastepeod

* Firmaüritused

* Kihlumisteenused (Üks esimeseid fimasid Eestis, mis aitab kliente ka kihlumise ajal - aitame valida koos koha, sõrmuse ning muudki, mida peigmees soovib, et vähendada stressitaset enne suure küsimuse küsimist).

* Hooajalised peod

* Tähtpäevade tähistamine

* Toitumisalane nõustamine (Taaskord peab mainima, et Eestis on see üks uudsemaid lahendusi ürituste organiseerimisega tegeleva firma poolt - aeg, mida endale võtta, kui pulmad rahulikult organiseerida, oleks aasta (aastaga saab Katri süstida palju klientidesse positiivsust. Kes ei tahaks näha välja fantastiline enda pulmakleidis või ülikonnas? Seetõttu pakubki I Do! ka sellist lahendust, et lihtsustada pruutpaari elu).

Hoia neiude tegemistel silma peal siin.

Fotosessioonis kasutati:

Riided : Zara

Ehted: Expression

Makeup: Maria Naur

Soengud: Annely Lillevälja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles