Kus kohtab Tallinnas normaalseid mehi ja seksikaid naisi?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elustiiliagetuur Deluxe ja The Button Club korraldasid Eesti Vabariigi aastapäeva peo Mercados.
Elustiiliagetuur Deluxe ja The Button Club korraldasid Eesti Vabariigi aastapäeva peo Mercados. Foto: Olympos, E.Riikoja ja R.Roopärg
Iga vallalise meeles mõlgub küsimus, kus on kõige suurem tõenäosus kohata meeldivaid vastassoo esindajaid. Eeldusel, et naised hindavad tarku ja edukaid mehi ning mehed soovivad näha enda kõrval kauneid hoolitsetud naisi.

Näiteks populaarne naisteportaal Buduaar valis välja oma kaks lemmikkohta, kus nende arvates kõige enam huvipakkuvaid kodanikke ringi liigub.

Loomulikult ei ole kõik vabad ja vallalised, kuid silmailu ja meelerõõmu võib leida kõige rohkem just nendest kohtadest.

Lounge Deja Vu: pole mingi saladus, et mõned Deja Vu üritustesarjad toovad kohale linna kõige kaunimad naised ja üldiselt on naised seal alati ka enamuses.

See on lausa paradiis mehele, kes sinna sisse astub, kuna lisaks kõigele on enamik naisi seksikalt riides. Paljudel õhtutel näeb laval ka seksikaid tantsutüdrukuid.

Parim aeg Deja Vu´s kauneid naisi kohata on reede ja laupäeva õhtuti kell 22.00-01.00.

Justkui kinnituseks, et Deja Vu on ilusate naiste koht, alustab ka näiteks Buduaar eelolevast laupäevast seal uut üritustesarja Elite Models Fashion Night, kus moeõhtute koostööpartneriteks on kolm paremat Eesti modelliagentuuri.

Teiseks ilusate inimeste lemmikkohaks valisid Buduaari kaunitarid hiigelrestorani Mercado: see on üks väheseid kohti, kus suurem osa külalistest on mehed.

Mercadost käib läbi kogu ärieliit ja eks selleks on ka põhjust, sest restoran asub Ülemiste City innovatsiioonilinnakus, kus palju mehiseid tehnoloogiaettevõtteid pesitseb.

Mehed armastavad õhku ja avarust ning kui veel sinna juurde lisada tasuta internet, ajalehed, head parkimisvõimalused ja suur söögivalik, siis mida muud neile veel vaja on. Parim aeg mehi kohata on 12.30-14.00.

Aga millised on sinu arvates parimad «jahipidamiskohad» Tallinnas ja teistes Eestimaa linnades?

Kiika ka meeleolukaid pildigaleriisid pidudest Deja Vu`s ja Mercados!



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles