Emma Watson: suudlus Daniel Radcliffe`iga oli täislaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliff, Emma Watson ja Rupert Grint
Daniel Radcliff, Emma Watson ja Rupert Grint Foto: SCANPIX

Poisid ja tüdrukud, praegu on kuum kõik, mis seondub Potteri-saaga uue filmiga «Harry Potter ja surma vägised. Osa 1», mis hakkab Eesti kinodes jooksma sel reedel. Filmi maailma esilinastus oli eelmisel neljapäeval Londonis.

 

Kui eile kirjutas Elu 24, et filmis Harry Potterit mängiva Daniel Radcliffe`i arvates suudleb filmis naispeaosalist Hermionet mängiv Emma Watson «nagu loom», siis täna jõudis meieni Digitalspy abiga Emma Watsoni tõlgendus juhtunust. Filmis on stseen, kus Radcliffe ja Watson vahetavad väga otsekohese ja tagasihoidmata suudluse.

Emma ütles MTV Newsile, et oli enne esilinastust juba unustanud, kuivõrd intensiivne õigupoolest kõnealune suudlus oli. «See on täislaks. Kui nüüd vaatasin filmi, mõtlesin nagu, et tohoh, kust see õigupoolest tuli? See on tõesti maksimumi peal.»

Watson märgib, et intiimsusmomendi ülesvõtmine oli mõneti ka ebamugav, kuna temal ja Radcliffe'il tuli olla poolalasti.

«Mingi eelmine päev öeldi, et loodetavasti te olete nõus, et selles stseenis olete palja ülakehaga. Me tõmbame pärast hõbedase värviga üle,» ütleb Watson, et filmitiim plaanis pärast filmivõtteid stseeni arvutiga töödelda.

«See oli niigi piisavalt täbar ja kohmetu olukord,» meenutab Watson, selgitades, et filmimise ajal ei kandnud ta ei õlapaelteta rinnahoidjat ega ka hõbedast kehamaalingut.

«Aga noh, mis seal ikka,» ütleb 20-aastane naisnäitleja, rõhutades, et stseen õnnestus iseenesest hästi: «See toimib. See näeb kogu loo mõttes hea välja,» sõnas Watson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles