Fotogalerii: «Uus Tina Turner» - Bleale Street kuninganna Shaun Booker esines Tallinnas

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 2. detsembril esines üritustesarja «Night of the Blues» raames Tallinnas Café Amigo's Beale Streeti kuningannaks kroonitud lauljatar Shaun Booker (USA) ning Memphise rahvusvahelise bluusikonkursi võitja, Albert Kingi nimelise parima kitarristi auhinna laureaat Sean Carney. Üks euro igast ostetud piletist läks heategevusliku organisatsiooni Toidupank annetuseks.

Foto: Aigars Lapsa

Muuhulgas Duke Robillardi ja Jimmy Thackeryga koostööd teinud Sean Carney ja kolm aastakümmet USA-s lavalaudu kulutanud Shaun Booker jõulise, noort Tina Turnerit meenutava vokaaliga.

Foto: Aigars Lapsa

Mississippist pärit Shaun’il on gospel muusika juured. Üle kolmekümne aasta tuurimist USA-s on teinud temast kogenud ja mitmekülgse laulja, kes oskab publikuga kontakti luua ja seda liikuma panna oma soulful bluusiga.

Foto: Aigars Lapsa

Bluusiõhtute sari «Night of the Blues» alustas detsembris juba teist hooaega, saades kolmapäevasel õhtul täissaali.

Läinud kevadel jõudsid «Night of the Blues'ilt» läbi käia bluusimaailma suured tegijad nagu Candey Kane (USA), Barrelhouse (Holland) ja Woodstocki-aegse menubändi Ten Years After veteranide värske ansambel Hundred Seventy Split (UK). Bluusikontserdid toimuvad Tallinnas kord kuus kolmapäeviti. 

Foto: Aigars Lapsa

Järgmine Night of the Blues seisab ees 27. jaanuaril koos tuntud kitarristiga JC Smith (USA).

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles