Fotod! Karl-Erik Taukar proovis kätt klienditeenindajana: hea tubane töö

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Karl-Erik Taukar
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Karl-Erik Taukar Foto: Meisi Volt

Laupäeval, 5. detsembril toimus Solarise keskuse Apollos suur meelelahutuspäev, kus Eesti hinnatud artistid jagasid filmi- ja raamatusoovitusi. Teiste seas oli kohal ka muusik Karl-Erik Taukar, kes kinokassas filmisoovitusi jagas ja pileteid müüs. Elu24 uuris muusikult, kuidas päev möödus!

Karl-Erik Taukar sõnas Elu24le, et päev möödus hästi ja inimesed olid heas tujus. «Inimesed tulid leti äärde, tegime koos pilti ja muljetasime filmidest. Loomulikult valan ma kõvasti Pepsit. Üldiselt mulle töö istub, hea tubane töö,» pajatas Taukar, et jäi päevaga rahule.

Foto: Meisi Volt

Taukar on ka varem klienditeenindajana töötanud. «Ma töötasin suviti kelnerina cateringi firmas,» kostis muusik, et tal on amet juba kenasti käpas.

«Mul teatav vilumus juba on vanast kogemusest. Siin on asi lihtsam, suur lett on nagu müürina ümber. Mulle on alati meeldinud letitagused tööd, sest kõik asjad on ära pandud ja käe-jala juures,» pajatas muusik, et talle meeldib, et inimesed tulevad tema juurde.

Foto: Meisi Volt

Kas klienditeeninduse töös tuli ette ka apsakaid? «Napilt oleks pannud ilge koguse Pepsit väikesesse topsi,» teatas Taukar, et sai õnneks enne pidama ja suuremaid prohkakaid ette ei tulnud.

Viimase aja ägedaim filmielamus on Taukari sõnul uus Bondi film «Spectre». Lisaks plaanib ta vaatama minna ka «Musta Alpinisti», mida on palju kiidetud. «Praegu on nii palju uusi filme peale tulnud, et valik on suur, mida vaatama minna,» lisas muusik lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles