Elu24 video! Juss Haasma: mul on hea meel, et see number üldse tehtud sai, Saku Suurhallis ei ole kõige kergem üles astuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 paroodiasaate «Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja võitis Juss Haasma. Elu24 uuris Jussilt pärast saate lõppu, kas ootas võitu ette.

Juss Haasma tundis, et suur poolehoid ei lisanud finaalis talle pingeid juurde ega võtnud maha. «Programm on aus ja konkreetne. Siin on sul üks number ja sellele sa pead keskenduma, järgmine kord on teine number,» rääkis Juss, et ei viitsi väga muudele asjadele mõelda ja teeb asja ära ja vaatab, mis saab.

«Mul on hea meel, et see number üldse tehtud sai, Saku Suurhallis ei ole kõige kergem üles astuda.»

Foto: Erlend Štaub

Oma esimese korra esitusega jäi Juss ise rahule, teine kord tuli mehe jaoks aga ootamatult. «Ma olin selle ajaga ära väsinud. Kui me alustasime saadet numbriga, olime 35-aastased AC/DC mehed ja kui me saadet lõpetasime, siis olime nii vanad kui nad praegu on, ehk siis poole vanemad.»

Vaata videost, kuidas tuli idee Ott Sepp esitusele kaasata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles