Viljal on Edgarist kahju: mulle tundub, et ta on üsna üksi praegu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomasti uue raamatu esitlus Apollus 06.12.2015
Vilja Savisaar-Toomasti uue raamatu esitlus Apollus 06.12.2015 Foto: Viktor Burkivski

Vilja Savisaar-Toomast rääkis raamatu «Vilja teine elu» esitlusel, millest võib tulla tema eksabikaasa Edgar Savisaare nii suur võimuiha, et kõik põhimõtted selle kõrval kahvatuvad.

«Ma ei ole jõudnud ka selle tuumani, aga ma arvan, et olen natuke ära tabanud. Ma arvan, et mingil hetkel ta tegi oma elus valesid valikuid ja see valikute maa jäi tal väga ahtakeseks. Ja see tunne, et kui tal on veel võim, siis ta on nagu suurem. See muutuski ta elu mõtteks,» ütles Vilja TV3 «Seitsmestele uudistele».

Raamatu kirjutanud Kalle Muuli tunnistas, et tema jaoks oli üheks üheks üllatavamaks seigaks Vilja ülestunnistus, et 2009. aastal Edgar Savisaare asemel Europarlamenti minnes oli Keskerakonna esimehe üheks tingimuseks leping, et Vilja kunagi temast ei lahuta ega lahku kunagi ka Keskerakonnast.

«Kurb öelda, aga mulle tundub, et ta on üsna üksi praegu. Ta on eemale peletanud kõik inimesed, kes temast tõsiselt lugu pidasid, kes hoolisid, kes koos temaga poliitikasse tulid. Ta ei suuda andestada ka muidugi. Talle see kibedus jääb hing ja see kuidagi kujundab inimest,» lisas Vilja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles