Võimas avapauk: Juss Haasma kitarrist Ott Sepp lõi Märt Avandil nina veriseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Juss Haasma
Su nägu kõlab tuttavalt. Juss Haasma Foto: Erlend Štaub

Juss Haasma kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis AC/DC lauljat Brian Johnsonit ja esitas lugu «Highway to Hell».

Kitarrist Angus Youngi kehastas koomik Ott Sepp, kes ei häbenenud oma keha.

Pärast esitust märkis saatejuht Märt Avandi, et nende riietusi võrreldes saab järeldusi teha, kui kaugele on tema ja Ott Sepp elus jõudnud. Selle peale virutas Ott Märdile nina veriseks. Võime kinnitada, et tegu oli mänguverega.

Olav Osolin kommenteeris: «Ott, tubli! Ammu oleks aeg olnud. Avandi jookseb siin iga kord koridoris ja räägib, et Ott ikka ei oska midagi. Minu meelest esinesid sa täna superhästi. Aga muidugi partner oli sul veel võimsam täna. Teha ikkagi oma lemmikartisti, lemmiklugu sellise publiku ees, kes kohe Eestimaa talves püsti kargas - see vaatepilt, mis siin saalis oli, pole ma tükk aega näinud. Kui sa täna ei võida, siis on küll ime.»

Tanja Mihhailova: «Võimas avapauk! Hästi panid, Ott, seda avapauku. Lava oli kuum. Seda mina ka ei mäleta, et saate esimene number ja rahvas on püsti ja elab kaasa.»

Jan Uuspõld: «Mul tuli meelde üks seik 1995. aastast. Ma olin lavakunstikooli teisel kursusel ja Kopenhaagen oli kultuuripealinn. Meil õnnestus sinna minna esitama lugu valgest varesest. Aga see selleks. Seal saali kõrval, kus me esitasime, toimus ühes hallis AC/DC kontsert. Minul hakkas ihu värisema. Samal päeval toimus see. Vaatasin seda efektset rekkade rivi seal ja vaatasin plakatit, kus oli korraldaja number kirjas. Ma sellise naiivse Keila noormehena helistasin sinna: «Do you have tickets to AC/DC concert?» Nad ütlesid «no». Aga praegu ma sain sellise AC/DC kontserdi!»

Andrus Vaarik: «Su kooliaeg on läbi ja sa esitasid nüüd oma diplomitöö. Ise valisid AC/DC. Mis sa arvasid, kas sa enne seda saadet oleksid julgenud siia Saku Suurhalli tulla lambist laulma seda oma lemmiklugu ja seda selles kvaliteedis esitama? Palju õnne!»

Kuidas meeldis Jussi etteaste Sulle? Vaata TV3 videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles