Tjuun Inil esineb täna Briti trummi ja bassi pioneer A-Sides

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ ja produtsent A-Sides
DJ ja produtsent A-Sides Foto: Erakogu

Täna, 4. detsembril toimub Sinilinnus peosari Tjuun In, mille väliskülalisena esineb dj ning produtsent A-Sides. Teda toetavad kahes saalis kohalikud Raul Saaremets, Mark Slavin, Emil Gens ja residendid Qba, To-Sha ning L.Eazy.

Foto: Erakogu

A-Sides on üks trummi ja bassi tõelistest pioneeridest, kelle erinevate aliaste alt (A-Sides on muusikat produtseerinud enam kui 38 erineva artistinime alt; Toim) on ilmunud üle 500 loo - nende seas 6 albumit, millest viimane «Aquarian Dreams», ilmus selle aasta sügisel koostöös Jaapani produtsent Makotoga. A-Sides alustas muusika produtseerimist 1990.aastal ning talle kuulub ka plaadifirma Eastsides. A-Sidesi looming on ilmunud nt Metalheadz, Valve, True Playaz, Bingo, Innerground, Reinforced, Advanced, Liqweed Ganja, Spearhead ja Hospital plaadifirmade alt ning ta on teinud koostööd paljude produtsentide ja vokalistidega naguMC Fats, Calibre, Makoto, DJ Marky, Break, Deeizm, Mc Mc, Randall, Jenna G, Goldie jt.

Foto: Marianne Ubaleht

Tjuun in on Eesti vanim, siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus. Esimene Tjuun In pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal sündmuseid nii välis- kui kohalike esinejatega. Tjuun In pidudesarja on külastanud lisaks suurele hulgale kodumaistele artistidele ka välismaiseid, nende seas: Centrik, Blame, ASC, Dj Red, Steppa & MC Ricardo, Metrik, Lenzman, Riya, Seba, Makoto, Technimatic, DBridge, Outrage & Meth, Rockwell, Marky, Blu Mar Ten, Utah Jazz, Bcee, Matrix, Culture Shock, Lynx, Commix jt. Tjuun In pidudesari sündis tänu Eesti esimesele alternatiivmuusika veebilehele clubarena.com (nüüdseks suletud), mis andis tollal suuresti hoogu uue generatsiooni elektroonilise muusika skeene tekkele.

Tänasel Tjuun Inil mängivad Sinilinnu kahes saalis plaate: A-Sides (UK), Raul Saaremets, Mark Slavin, Emil Gens ja residendid Qba, To-Sha ning L.Eazy.

Uksed avatakse 23:00

Pilet: enne südaööd 6, hiljem 9 euri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles