Abielusaate Helenit saatis presidendi plaadiesitlusel skandaalne härrasmees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Skandaalses telesaates «Abielus esimesest silmapilgust» võõra inimesega abiellunud Helen pihtis hiljuti oma blogis, kuidas tal Siimuga üldse klappi ei olnud ja kartis, et mees tõmbab ta pulmaööl lihtsalt läbi.

Abielusaate Helen näitas end pärast suuri pihtimusi eilsel presidendi plaadi «Teenage Wasteland - 16 Early Fave Raves Of The President / Teismelise Ahermaa - Presidendi Kuusteist Nooruspõlve Lemmiklugu» esitluspeol vanema härrasmehega, kellega nii pikalt lobises kui ka tantsu lõi. Peomeeleolu hoidmiseks ei puudunud ka väike siider ja õlu. Nimelt on tegemist skandaalse poliitikuga Jaan Kundla, kes on olnud Paide Linnavolikogu liige ja 2007–2011.aastal oli ta XI Riigikogu liige. 

Foto: Sander Ilvest

Kundlat on saatnud mitmed skandaalid. 

2008. aasta veebruaris jõudis avalikkuse ette juhtum, kus Kundla oli oma üürilisi värdjateks nimetanud. Esialgu püüdis ta oma sõnakasutust õigustada, väites, etvärdjas tähendab vallaslast. Kuigi ta hiljem vabandas, jäi ta meedia teravdatud tähelepanu alla. Selgus, et ta oli 2007. aastal esitanud tööga seotud kulude katteks toidupoe arved ja kostüümilaenutuse arved. Kundla oli ainuke riigikogulane, keda ei kutsutud 24. veebruaril 2008 presidendi vastuvõtule.

14. aprillil 2008 teatas ta, et on esitanud avalduse Keskerakonnast lahkumiseks. Ta põhjendas oma sammu sellega, et tema isikut on seoses puhkenud skandaaliga kasutatud erakonna halvustamiseks. Samas otsustas Kundla parteituna jääda edasi Riigikogu liikmeks. 22. aprillil 2008 rahuldas Keskerakonna juhatus Jaan Kundla avalduse erakonnast lahkumiseks.

4. veebruaril 2009 Paide kohtumajas toimunud eelistungil jagas riigikogu liige Jaan Kundla ajakirjanikele väljaprinditud e-kirja, mille ta sai 2007. aasta suvel Kalle Kroonilt. Kirjas seisab: «Võid oma m...i närida, kui tahad, mina ei lähe siit kuhugi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles