Putin: ainul Allah teab miks Türgi seda tegi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russian President Vladimir Putin addresses the Federal Assembly, including State Duma deputies, members of the Federation Council, regional governors and civil society representatives, at the Kremlin in Moscow, Russia, December 3, 2015. Turkey will regret "more than once" about its shooting down of a Russian bomber jet near the Syrian-Turkish border, Putin said on Thursday, adding Moscow would not ignore Ankara's "aiding of terrorists".  REUTERS/Sergei Karpukhin
Russian President Vladimir Putin addresses the Federal Assembly, including State Duma deputies, members of the Federation Council, regional governors and civil society representatives, at the Kremlin in Moscow, Russia, December 3, 2015. Turkey will regret "more than once" about its shooting down of a Russian bomber jet near the Syrian-Turkish border, Putin said on Thursday, adding Moscow would not ignore Ankara's "aiding of terrorists". REUTERS/Sergei Karpukhin Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS

Venemaa president Vladimir Putin pidas 3. novembril oma järjekordse aasta kõne, milles ta rääkis nii Vene majandusest kui ka terrorismivastasest võitlusest. Loomulikult said oma vitsad kätte  ka Türgi võimud ja Putini sõnul ei unusta riik allatulistatud Vene sõjalennuki juhtimit mitte kunagi.

Türgi peaministri sõnul näitab Putin selliste süüdistustega oma riigi Nõukogude aegset palet. Oma tänases aastakõnes rääkis Putin ka Venemaa majandusest. Riigipea sõnul pole ajad just kerged, kuid kriitiliseks olukorda pidada ei saa. Alati saab aga paremini ja nii soovib Putin tugevdada riigi ja ärisektori vahelist usaldust ning pakkud paremaid sotsiaalkindlustusi vaestele.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles