Kisub järjest inetumaks: ekskihlatu väidab, et Charlie Sheen sundis teda aborti tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brett Rossi ja Charlie Sheen 2014. aasta mais
Brett Rossi ja Charlie Sheen 2014. aasta mais Foto: Vida Press

Charlie Sheeni ekskihlatu Brett Rossi kaebas näitleja kohtusse, väites, mees sundis teda aborti tegema ja varjas, et on HIV-positiivne.

Rossi sõnul jäi ta rasedaks 2014. aasta märtsis ning Charlie sai uudise pärast maruvihaseks, kirjutab TMZ. Mees olevat ähvardanud, et tema haiguse pärast sünnib alaarenenud laps.

Rossi väitel ähvardas Charlie ta välja visata, kui ta «selle värdja» otsustab sünnitada. Rossi andis survele järele ja tegi aborti.

Rossi sõnul seksisid nad Charliega vähemalt viis korda ilma kondoomita enne, kui ta leidis mehe apteegikapist HIVi ravimid. Kui Charlie lõpuks oma haigusest talle rääkis, otsustasid nad olla kaitsmata vahekorras «nagu normaalne paar». Mõne kuu pärast jäi Rossi rasedaks.

Rossi sõnul oli Sheenil nende suhte vältel mitmeid vägivaldseid vihapurskeid. Kõige tipuks olevat Sheen väga armukade olnud Rossi eksabikaasa peale ja tahtnud tellida isegi tema palgamõrva! 

Rossi nõuab kohtuhagis oma kannatuste eest kahjutasu ja Sheeni karistamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles