Charlie Sheen tahab paljastava elurooraamatu kirjutamise eest 10 miljonit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheen, kes avalikustas hiljuti, et on HIV-positiivne, on väidetavalt valmis kirjutama avameelset elulooraamatut.

50-aastane staar on ideega mitme kirjastaja juurde läinud, kuid teda on tagasi saadetud hiiglasliku rahasumma tõttu, mida ta saada loodab, kirjutas Page Six. Lisaks on kahtlane, kas avalikkuse ees oma elu elanud Charliel üldse enam midagi saladuseks on jäänud.

«Charlie mängis komöödias «Kaks ja pool meest» ja see oli väga naljakas, kuid mõte kümne miljoni dollari välja maksmisest on veelgi naljakam,» ütles ühe suure kirjastuse töötaja. «Ta on nii suure osa oma elust elanud rambivalguses ja väga palju sellest on räpane, mistõttu võib meil teada olla liiga palju informatsiooni. Mis on see, millest ta veel rääkinud pole?»

Alles eelmisel nädalal kirjutati, et Charlie upub pakkumistesee, et ta oma värvika eluloo kirja paneks. Seega - lootus pole kadunud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles