Lauljatar Hannah käib Evelin Ilvese jälgedes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ESINEB EESTIS HARVA: Ehkki Hannah veedab enamiku ajast Inglismaal ja Prantsusmaal soolokarjääri tehes, leidis ta üleeile aega esineda ka kodumaisel EMT heategevuskontserdil Kaarli kirikus.
ESINEB EESTIS HARVA: Ehkki Hannah veedab enamiku ajast Inglismaal ja Prantsusmaal soolokarjääri tehes, leidis ta üleeile aega esineda ka kodumaisel EMT heategevuskontserdil Kaarli kirikus. Foto: promo

Pühade eel on tuntud helilooja ja muusik Hannah Ild pannud püsti viimasel ajal suureks trendiks saanud leivaäri ning loodab Neeruti nime kandvate toodetegfa anda Neeruti mõisale uut hingamist.

Hannahi eesmärk on teha kõike võimalikult suure hoole ja armastusega, traditsioone austades ja piiritu pühendumusega,» kirjutab ajakiri Naised, et praegu annab staar oma hinge käsitööleivale.

Naise sõnul on ta käsitööleiba pannud vaid kõige paremad koostisained ja kavatsused.

Lisaks lööb oma leivaga laineid ka eksesileedi Evelin Ilves, kes teeb koostööd Karja Pagariga. Tema leiba saab juba soetada poodidest üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles