«Armastust otsides» täna: eksootiline puhkusereis paneb suhted tõsiselt proovile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Armastust otsides»: eksootiline puhkusereis
«Armastust otsides»: eksootiline puhkusereis Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 on Kanal 2s eetris «Armastust otsides» saade, kus saates osalevad paarid võtavad ette ühise puhkusereisi imelisele Kreeta saarele. Keskkonnavahetus on pannud paarid mõistma, mida nad üksteiselt edaspidi ootavad.

Kristjan ja Rahel naudivad rannamõnusid ning lähevad langevarjuga mere kohale vaadet nautima. Rahel arvab, et on palju emotsionaalsem kui Kristjan, kellest ta sageli ei loe välja, mida noormees arvab.

Foto: Kanal 2

Vihtori ja Külli tutvuvad oliiviõli valmistamisega ja sealhulgas kallistavad ka küpressipuud. Kui Vihtori soovib puult armastust, siis Külli ihkab jõudu. Vihtorile teeb meelehärmi, et  Külli ei soovigi temaga reisil olles ühes toas elada.

Foto: Kanal 2

Emeli ja Terje võtavad ette laevareisi väikesele Spinalonga saarele. Terje jaoks on see esmakordne kogemus – ta polnud varem kunagi sellist lahtisel alusel paadisõitu kogenud. Kui Emeli katsetab julgelt uusi maitseid, siis Terje jääb konservatiivseks.

Foto: Kanal 2

Kelle vahel jääb sära püsima ning kes loobuvad suhte nimel üldse pingutamast?

Romantiline saatesari «Armastust otsides» on Kanal 2s neljapäeviti kell 21:30, kohe pärast menusaadet «Laula mu laulu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles