Solarise Apollos juhivad laupäeval vägesid Padar, Taukar, Klein ja Aaslaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Padjaklubi» Laura, näitleja Grete Klein
«Padjaklubi» Laura, näitleja Grete Klein Foto: Kaader videost

Laupäeval, 5. detsembril kell 14.00 algab Solarise keskuse Apollos suur meelelahutuspäev, kus Eesti hinnatud artistid jagavad filmi- ja raamatusoovitusi ning avavad uuenenud Apollo meelelahutusmaailma.

«Solarise keskuse Apollo on sel sügisel hoogsalt laienenud – kesklinna kaubanduskeskusesse on koondunud suur Apollo meelelahutusmaailm, kus sel laupäeval asuvad klientidele soovitusi jagama ja neile pileteid, raamatuid ja smuutisid müüma Eestis hinnatud lauljad ja kirjanikud,» kirjeldas Apollo turundusjuht Liisi Vaik.

Ta lisas, et laienenud Apollo Kids alal ootab Kristel Aaslaid kõiki suuri ja väikeseid raamatu- ja kinosõpru endaga raamatuid lugema ning lauamänge mängima. Kohal on ka Andrus Kivirähk ning Venno Loosaar, kes tutvustavad huvilistele enda väga populaarseks osutunud teoseid. 

Kinohuvilisi ootavad kinokassas Tanel Padar ja Karl-Erik Taukar, kes jagavad filmisoovitusi.

Sel sügisel Solarises avatud mahlabaaris Blender valmistab vitamiinirohkeid smuutisid Grete Klein.

Terve päeva vältel jagatakse Apollo külastajatele mitmeid meeleolukaid auhindu ning üllatusi, lubas Apollo turundusjuht. 

Meelelahutuspäeva juhib Ženja Fokin.

Apollo meelelahutuspäev toimub laupäeval, 5. detsembril kell 14.00-17.00 Solarise keskuse Apollos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles