Edgar Savisaare lemmikkanal on Tallinna TV: ETV on nii kaldu kui olla saab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: TV3

Skandaalne poliitik Edgar Savisaar rääkis TV3 erisaates «Edgar Savisaar: südamelt ära», milliseid telekanaleid ja saateid ta jälgib.

«Ma arvan, et see pole mingi üllatus, et minu lemmikkanal on Tallinna Televisioon. Kui küsite, et mis on lemmiksaated, siis doktor Vassiljevi lood ikkagi,» ütles Savisaar.

«Heimar Lengi, Urmi Reinde ja Mart Ummelase «Meedia keskpunkt» meeldib mulle ka. See pole ainult humoorikas, aga ka üsna valus nii mõnelegi meediategelasele, kes seda vaatab.» 

Erakanalitest ja riigikanalist ei arva Savisaar midagi. 

«Ma vaatan küll uudiseid ja mitte ainult Eesti kanalitest, aga minu meelest on nad läinud nii meelelahutuse ja lõbustamise peale. Nad ei ole enam tõsiseltvõetavad,» teatas Savisaar. «ETV on nii kaldu kui veel saab olla. Kunagi oli neil selline komme, et kui nad tegid uudistesaateid, siis seal koha peal, kus oli Savisaar, näitasid nad Savisaare jalgu või portfelli, et mitte jumala pärast opositsioonitegelast mitte ekraanile lasta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles