Sõjapõgenike töölerakendamine aitaks leevendada suurt tööjõupuudust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikeskuses aset leidnud teeõhtul, kus teemaks olid pagulased, võttis sõna hulk valgalasi, kes oma arvamust üpris emotsionaalselt väljendas. Rahvahääletusel oli enamik saalisolijad pagulaste linnatuleku vastu.
Kultuurikeskuses aset leidnud teeõhtul, kus teemaks olid pagulased, võttis sõna hulk valgalasi, kes oma arvamust üpris emotsionaalselt väljendas. Rahvahääletusel oli enamik saalisolijad pagulaste linnatuleku vastu. Foto: Arvo Meeks

Eesti ettevõtjad on pagulaste töölepalkamise osas terves Baltikumis kõige positiivsemalt meelestatud. Sõjapõgenike tööle rakendamine aitaks firmade kinnitusel leevendada suurt tööjõupuudust.

Sõjapõgenike tööle rakendamine aitaks firmade kinnitusel leevendada suurt tööjõupuudust. Näiteks Tartu jalatsitehases on mõeldud välja omamoodi lähenemine, kuidas umbkeelseid välismaalasi osavalt tööle panna.

Vaata lisaks videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles