Elav multikategelane! Modell lasi ulmelise piha nimel eemaldada kuus roiet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pixee Fox
Pixee Fox Foto: Barcroft TV

Modell Pixee Fox soovib sarnaneda multifilmitegelasega ja on selle nimel ilukirurgiale kulutanud 120 000 dollarit.

«Mind on alati inspireerinud multikad ja Disney filmid - kõik need kurvid ja imepeenikesed pihad,» ütles Fox Barcroft TV-le.

Modell, kelle suurimateks eeskujudeks on Tinkerbell ja Jessica Rabbit, on lasknud kohendada nina, silmalauge, kulme, huuli, põski, tagumikku ja käinud neljal rinnaoperatsioonil. Hiljuti lasi ta eemaldada kuus roiet.

Rootsi päritolu Pixee seletas, et roiete eemaldamine on alati tema unistuseks olnud, kuid tal oli raske leida kirugi, kes oleks nõus operatsiooni läbi viima.

«Enamik ilukiruge sellist protseduuri ei tee, eriti Ameerika Ühendriikides, kus taunitakse keha düsmorfilise häire all kannatavate patsientide lõikamist,» kommenteeris ilukirurg dr Marc Mani ajakirjas People. «Ehkki paistab, et antud juhul viidi see läbi turvaliselt ja kvalifitseeritud kirurgi poolt, ei usu ma, et see trendiks muutub.»

48-sentimeetrise pihaga Fox on operatsiooni läbimise üle õnnelik ja rõõmustab, et saab nüüd kanda veelgi väiksemat korsetti. «Ma olen üliõnnelik! Nüüd saan korseti veelgi tihedamalt kokku tõmmata,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles