Elu24 loosib! Tantsuparadiisil esineb sellel reedel Ukraina parim meeslaulja Max Barskih

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina parim meeslaulja Max Barskih
Ukraina parim meeslaulja Max Barskih Foto: promo

Reedel 4. detsembril toimub Club Hollywoodis taas populaarne üritus Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus esineb üle kolme aasta Eestis uuesti Ukraina parim meeslaulja ja klubipubliku lemmik Max Barskih oma uue kontsertprogrammiga «TANTSEVAT». Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele!

Sellel imepärasel ööl ootab pidulisi ees unustamatu kingitus – taas Eestis «Aasta lauljaK M1 Music Awards 2015, «Aasta läbimurre» MUZ-TV 2012 ja «Parim Ukraina artist» MTV Europe Music Awards 2010 preemia omanik, kes on enim mängitud artist Ukraina raadiojaamades alates aastast 2011, laulude autor ja lihtsalt sümpaatne mees – Max Barskih!

Foto: promo

Muusika ja tekstid, mida ta esitab, kirjutab kõik ise! Ta on üks vähestest Ukraina popstaaridest, kes annab välja kvaliteetset muusikat täiesti moodsates muusikasuundades ja tema muusikavideod - «Hotshu Tantsevat» ,«Terjaju Tebja», «Z.Dance», «Podruga-notsh», «Heartbeat» ja «Agonia» vastavad kõikidele ülemaailmsetele muusikavideo standarditele!

Iga tema laul on omaette isikliku elu jutustus, millest artist otsustas rääkida alles nüüd. Kokku on koondatud laulud, mis kirjutatud erinevatel ajavahemikel. Artisti areng on hästi näha ka tema videodes, mis valmivad traditsiooniliselt Alan Badoev käe all, kes on Max Barskih-i produtsent!

Foto: Promopilt

Seekord uuesti Tallinnas olles, esitab publiku poolt palavalt armastatud popartist oma uue kontsertprogrammi «TANTSEVAT!»

See on erutav show, täis ootamatusi ja seksuaalsust, esitusele tulevad ka kõik lemmikud lood «Hotshu Tantsevat», «Terjaju Tebja», «Glaza-ubitsõ», «Dance», «Podruga-notsh»«HLOP, HLOP, HLOP» ja paljud teised.

Erilist sära lisavad veel ööle imekaunid seksikad topless go-go tantsijad Peterburist!

Foto: Maksim Toome

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic.

Valitakse õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Vaata lisaks kodulehelt.

VIP-laudade broneerimine : +372 50 24262,

Nüüdsest on eriti nõudlikel klientidel võimalik tellida endale personaalne lauateenindaja ja turvamees.

Foto: Maksim Toome

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 25 eurot, naistele südaööni 15 eurot, VIP-pilet 50 eurot.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides!

Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele! Soovid kaaslasega tasuta peole? Saada kiri märksõnaga TANTSUPARADIIS aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just Sina peaksid tasuta peole saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles