Eesti populaarseim bänd läbi aastakümnete klubi Teater laval- 2 QUICK START!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti populaarseim bänd läbi aastakümnete klubi Teater laval- 2 QUICK START!
Eesti populaarseim bänd läbi aastakümnete klubi Teater laval- 2 QUICK START! Foto: Promopilt

Sel laupäeval, 4.12 leiab klubis Teater koostöös Oakheart'iga aset taaskord Teater Live Concert, mis toob sel korral lavale särava 2 QUICK START'i! Aastakümneid Eesti rahvast hullutanud bänd tuleb lavale täiskoosseisus ning pakub kontserdi, mis täidetud vaid parimate hittidega! Neiu Mustas Kleidis, Naerata, Nii Kuum on Tunne, Kolm Soovi - need on vaid mõned aegumatutest hittidest, mis reedesel Teater Live Concert'il klubikülastajate ette jõuavad! Tallinna populaarseim live-kontsertide sari ootab kõiki juba sel reedel klubis TEATER!

Teater Live Concert on üritustesari, mis toob ööklubi atmosfääris klubikülastajateni täispika kontserdi! Igal korral populaarseid bände kostitav pidu toob sel reedel lavale 2 QUICK START'i, mis on Eesti muusikamaailmas laineid löönud juba aastakümneid!

Kes ei teaks nende hitte Neiu Mustas Kleidis või Kolm Soovi - Teater Live Concertil saab nautida just neid laule taas vahetu klubikontserdiga, kui laval eestlaste lemmik Pearu Paulus ja  2 Quick Start!

Foto: Promopilt

Bänd on klubis Teater üles astunud ka eelnevalt, kui kohale tuli saalitäis fänne, kes terve kontserdi bändile kaasa elasid ning lemmiklaule kaasa laulsid.

Vähemalt sama võimas tuleb ka seekordne kontsert! Bändiliikmed ise kommenteerivad eesootavat live-konterti nii: «Klubis Teater oleme esinenud ka varem, kuid see oli aastaid tagasi ning mälestused sellest on positiivsed. Kuna me Teatris pole väga pikka aega üles astunud, siis loodan, et osa publikust on selline, kes pole meie kontsertidel ammu (või pole üldse) käinud ja (taas)kohtumine saab olema meeldiv.»

Foto: Promopilt

Parimad hitid, live-muusika, vürtsikad Oakheart'i kokteilid ning lugematult mälestusi, mis laulud meelde tuletavad - kõik see ootab klubikülastajaid juba sel reedel toimuval Teater Live Concertil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles