Kõrv peale! Saaremaa lauljatar Silja andis välja debüütalbumi ja värske singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa lauljatar Silja
Saaremaa lauljatar Silja Foto: promo

Saaremaa lauljatari Silja Vipre esikalbum «There´s No Lies» on ilmunud. Koos laulu «Light Up My Way» avalikustamisega jõudis album avalikkuse ette.

Foto: promo

Albumil on 13 omaloomingulist inglise keelset lugu. Enda muusika kohta ütleb Silja: «Esikplaadile said lood, mis minule endale kõige rohkem tähendavad. Igal lool on oma lugu, iga lugu on kirjutatud kellelegi. Laulud sünnivadki hetkedest- nii kurbadest kui ka ilusatest, elust enesest. Muusikat kirjutan nii eesti keeles kui ka inglise keeles, kuid seekord sai otsus tehtud inglise keele kasuks. Küll jõuame ka eesti keelse albumini.»

Albumit on võimalik endale soetada erinevatest plaadimüügiga tegelevatest poodidest üle Eesti.

Enda muusikat esitab Silja laval koos heade sõpradega:

Üllar Priks- klahvpillid

Jan Viileberg- kitarr

Kristo Joosep- trummid

Toomas Pihlau- basskitarr

Esimene plaadiesitluskontsert toimub 14. jaanuaril Tallinnas Von Krahlis algusega kell 20.00. Silja kodulinnas Kuressaares toimub plaadiesitlus Arensburgi Lounge Muusas 6. veebruaril, samuti kell 20.00. Teiste linnade plaadiesitluste info ilmub jooksvalt artisti Facebooki lehele.

Album on lindistatud Sinusoid Stuudios 2015 aasta augustis, lindistajaks Kristo Kotkas. Plaadilindistusel osalesid tunnustatud Eesti muusikud:

Tomi Rahula- klahvpillid

Taavi Langi- kitarrid

Henno Kelp- basskitarr

Borka- trummid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles