Marko Kiigajaan on tantsujalga keerutanud koos Kihnu Virvega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuuenda saate peaproov - Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan
Tantsud tähtedega kuuenda saate peaproov - Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan Foto: Jelena Rudi

Pühapäevases tantsusaates tantsisid Ithaka-Maria Rahula ja Marko Kiigajaan fokstrotti Kihnu rahvariietes. Selgus, et Marko on ka ise pärit Kihnust ning keerutanud tantsujalga isegi koos Kihnu Virvega.

Õhtujuht Mart Sander nimetas Markot peale tantsu hellitavalt Kihnu nässiks ning uuris kas poiss mõistab rääkida ka Kihnu murret ja on pidu pannud koos igihalja Kihnu Virvega.

«Oskan Kihnu murret ja olen tõepoolest palunud kunagi tantsule isegi kuulsa Kihnu Virve enda. Algul too küll hädaldas, et ta ikka liiga vana ja põlved läbi kulunud... Lõpuks tantsisime kuus tantsu jutti ja polnud ta kuskilt haige,» pajatas Marko.

Olgu lisatud, et Ithaka-Maria ja Marko keerutasid Kihnu rahvariietes fokstrotti laulu «Kui on meri hülgehall» järgi, mis kiskus nii mõndagi oma elu jooksul näinud ja kogenud moderntantsuõpetajal ja saate «Tantsud tähtedega» žüriiliikmel Jüri Naelal suisa pisara silma.

«Olen emotsionaalselt endast täiesti välja viidud, sest see sama viis «Kui on meri hülgehall», oli Viljandi Kultuuriakadeemias minu õpingute ajal meie kursuse hümn ning meenutab neid uskumatult toredaid aegu selles koolis,» meenutas Nael nostalgilisi hetki oma nooruspõlvest.

Kuidas meeldisid Sulle Ithaka-Maria ja Marko etteasted viimases tantsusaates?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles