Pilk peale: võrgutavas poosis Selena Gomez välgutas ajakirja veergudel nibu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
REFILE - ADDING USAGE RESTRICTIONS  Singer Selena Gomez performs during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York, November 10, 2015. REUTERS/Lucas Jackson FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
REFILE - ADDING USAGE RESTRICTIONS Singer Selena Gomez performs during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York, November 10, 2015. REUTERS/Lucas Jackson FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Seksikas poosis lauljatar Selena Gomez poseerib ajakirja InStyle U.K. veergudel, välgutades läbi lihtsa heleda kleidi ka nibu.

23-aastane lauljatar jagas kaunist fotot ka oma Instagrami kontol, kus ta poseerib ilma rinnahoidjata põrandal lebades.

Ajakirjas pajatab Selena kohtamiste teemadel ning tunnistas, et talle meeldiks käia kohtamas küpsete meestega, aga selle juures on ka üks mure: «Ma tunnen, et ma näen vahepeal välja nagu 16-aastane, mis on tüütu, sest mulle meeldiks vanemate meestega kohtamas käia.»

Vaata fotot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles