Brad Pitt: olen ateist ja selle üle uhke

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
91. Brad Pitt.
91. Brad Pitt. Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Brad Pitt kasvas üles küll Missouris Springfieldis baptistide kesksel, kuid ta on enda sõnul kogu aeg olnud ateist.

51-aastane näitleja andis möödunud nädalal intervjuu Briti meediale öeldes, et ateismi taga on ta isa, kes kasvatas teda rangete kristlike reeglite kohaselt, määrates nendega mida tohib teha ja mida mitte, edastab foxnews.com.

Selle tõttu, et tal oli palju piiranguid, ei saanud temast usklikku. Pigem sai temast nende tõttu religiooni vastane.  

Pitti sõnul kasvatab ta oma kuute last vabaduse vaimus ja motoga, et kui nad tahavad, siis suudavad kõike.

Mis aga puudutab Pitti naist Angelina Jolied, siis tema tunnistas ühes intervjuus, et usub kõrgemasse võimu, mis ei pruugi olla jumal.

«Arvan, et inimkond ei ole üksinda, vaid on veel midagi või kedagi. Ma ei tea, kas seda saab nimetada religiooniks või usuks, kuid on midagi üleüldist ja ilusat, mis on suurem ja võimsam kui inimkond,» teatas Jolie.

Samas on Hollywoodis palju neid staare, kes on mõne usulahu andnud kummardajad. Üks kuulsamaid on Tom Cruise, kes kuulub skandaalsesse saientoloogiakirikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles