Queen annab 3. juunil 40-aastase pausi järel Helsingis kontserdi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Queen ja Adam Lambert
Rokkbänd Queen ja Adam Lambert Foto: promo

Järgmise aasta 3. juunil saab Soome osa ainulaadsest kontserdist kui üks kõigi aegade märkimisväärsematest rock-bändidest Queen esineb Helsingis. Queen pole esinenud Soomes 40 aastat ning nüüd saab bändi näha uuenenud koosseisus, solistiks Adam Lambert. Piletid Kaisaniemi pargis toimuvale kontserdile tulevad müügile 7. detsembril kell 9.00 Tiketi, Lippupiste ning korraldaja kodulehe vahendusel. Müügile tuleb vaid 25 000 piletit. 

Queen on esinenud Soomes ainult ühe korra - 1974. aasta novembris Helsingi Kultturitalos. Toonasest originaalkoosseisust on tänaseni bändis kitarrist Brian May ja trummar Roger Taylor. 1991. aastal manalateele läinud laulja Freddie Mercury asemel debüteeris 2009. aastal solistina Adam Lambert. Queen koos Adam Lambertiga on koos andnud palju kontserte - möödunud aastal tegid nad 24 kontserdist koosneva USA tuuri, mis müüdi kõik ette välja.

Foto: promo

Tänavu on Queen koos Adam Lambertiga juba andnud 26 väljamüüdud kontserti üle maailma.

1971. aastal alguse saanud Queen on 45-aastase karjääri jooksul müünud sadu miljoneid plaate. Bänd on saanud kõik märkimisväärsed rock-muusikaauhinnad ja on oma edu poolest üks ajaloo suurimatest bändidest.

Foto: promo

Bändi lauludest kaks - «We Will Rock You» ja «We Are the Champions», on pääsenud Grammy Hall of Fame'i. Queen on teinud muusikaajalugu olles esimene artist, kelle ühte albumit on müüdud Suurbritannias üle kuue miljoni eksemplari. «Greatest Hits» purustas muuhulgas ka rekordi olles kauem Briti albumi müügitabelis olnud kauamängiv - 1422 nädalat.

Foto: promo

Piletid Queeni kontserdile hinnaga alates 79 eurot tulevad müügile Tiketi, Lippupiste ning korraldaja kodulehe vahendusel esmaspäeval, 7. detsembril kell 9.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles