«Kirgede tormi» staaride varandusest saavad osa ka eestlased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirgede tormi fännipäev - staarid
Kirgede tormi fännipäev - staarid Foto: TV3

Seriaali «Kirgede torm» hiljutisel rahvusvahelisel fännipäeval Saksamaal osalesid TV3 vaatajamängu võitjatena Reet Tallinnast ja Eldi Võrumaalt ning telekanali esindaja, kes tõi kaasa põnevaid seriaaliga seotud meeneid.

Peagi jõuavad eestlastest fännideni mitmed põneva taustalooga asjad, mida kuulsa teleloo valmimisel on kasutatud - Marie seelik, Lukase T-särk, Charlotte'i pross, Cosima kõrvarõngad, Miriami küünlaalus, Sandra pluus jpm.

Meened pärinevad Bavaria filmistuudios «Kirgede tormi» suurejoonelise fännipäeva raames välja pandud müügiletilt, kus eksponeeriti seriaaliga seotud rõivaid, aksessuaare, lauanõusid ja muid esemeid. Fännide jaoks on neil esemetel suur väärtus, mida tõestas ka üritusele pääsenud 1500 inimese elav huvi ja innukus seriaalistaaride asjade vastu.

«Kirgede torm» on lisaks Eestile populaarne viieteistkümnes riigis; Saksamaal vaatab seda ligi kolm miljonit inimest, Itaalias veel kaks korda enam ning seal näeb telelugu lausa parimal eetriajal ehk prime-time'is. «Kirgede tormi» fännipäevale saatis TV3 huvilised juba teist korda ning vaatajamängu võitjad jäid elamusega väga rahule.

«Kirgede torm» on TV3 eetris igal argiõhtul kell 17.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles