Vaata! Dirigent Erki Pehk räägib avameelselt elust Eestis geina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirigent Erki Pehk räägib avameelselt elust Eestis geina
Dirigent Erki Pehk räägib avameelselt elust Eestis geina Foto: Ülo Josing/ERR

Homme hommikul kell 10.00 on ETV saates «Hommik Anuga» külas dirigent Erki Pehk, kes räägib avameelselt sellest, kuidas on võimalik elada Eestis geina.

«Ma olen loomulikult gei, olen seda kogu aeg olnud ja olen seda tunnetanud lasteaiast saati. Minu jaoks ei ole see olnud mingisugune uudis, et ma olen teistsugune. Küll aga on elus olnud etappe, kus ma olen püüdnud tõestada, et ma ei ole teistsugune. Aga oma loomuse vastu ei saa,» räägib Pehk.

«On natuke naeruväärne, et ühe inimese seksuaalne sättumus on probleem. See peaks olema normaalne. See ei peaks olema selline asi, mis sulle templina otsa ette lüüakse,» ütleb ta.

Lisaks Pehkile on saates külas supermodell Karmen Pedaru, kes teeb ülevaate oma tõeliselt valusast tööst. «Mul on 41 või 42 suurusega jalg, aga alati antakse mulle king suurusega 38,» pihib ta.

Saate muusikalise osa eest kannab pühapäeval hoolt Daniel Levi, kes räägib muuhulgas oma suhtest usu, muusika, elu ja naistega.

Ning kuna 12. detsembril oleks legendaarne laulja Frank Sinatra saanud 100-aastaseks, teeb Daniel vanameistrile suurejoonelise muusikalise kummarduse ning kannab ette oma versiooni laulust «New York, New York».

«Hommik Anuga» on ETV ekraanil juba homme kell 10.00.

Sel pühapäeval on saates "Hommik Anuga" külas supermodell Karmen Pedaru, kes räägib oma valusast tööst. “Mul on 41 või 42 suurusega jalg, aga alati antakse mulle king suurusega 38”.Otse Brüsselist räägib kübersõjast Luukas Ilves ja dirigent Erki Pehk arutleb elu võimalikkusest geina Eestis.Stuudios on ka Daniel Levi Viinalass, kes muuhulgas räägib oma suhtest usu, muusika, elu ja naistega ;) Ning kuna 12. detsembril oleks legendaarne Frank Sinatra saanud 100-aastaseks, teeb Daniel Levi vanameistrile suurejoonelise muusikalise kummarduse. Kuidas meeldib Sulle nende versioon laulust "New York, New York"? :)

Posted by Eesti Televisioon on Saturday, 28 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles