Video: paksuks söödetud naine - suhe väärastunuga oleks mu peaaegu tapnud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patty Sanchez
Patty Sanchez Foto: Youtube

USAs Nevada osariigis elava ülekaalulise naise sõnul oli ta suhtes väärastunud mehega, kellele meelejärgi olemiseks sõi ta võimalikult palju ning see oleks ta võinud tappa.

Mees nõudis talt pidevat söömist, et naine näeks välja selline, nagu talle meeldis, edastab news.com.au.

51-aastane Patty Sanchez tarbis päevas 13 000 kalorit ning jõudis rekordilise 327 kilogrammini.

Nelja lapse ema Sanches ja ta elukaaslane kohtusid 2000. aastal, kuid mehele ei meeldinud alguses ta väike ülekaal.

«Olime koos kümme aastat ja tal tekkis huvi ülekaalulisuse vastu mõni aeg pärast meie kohtumist. Ta sõnas, et tal on naistega seotud fantaasiaid. Ta tahtis mind sööta, et ma kaalus juurde võtaksin ja selle tõttu oli 90 protsenti meie suhtest toiduteemaline. Mulle meeldis kokata ja süüa, talle meeldis vaadata, kuidas ma söön ja hiljem minu aina suuremaks muutuvat keha katsuda,» meenuta ameeriklanna.

Kallim palkas ka isikud, kes naist toidaksid ajal, mil tema tööl oli ja ta maksis neile selle teenuse eest üsna palju.

Sanchez ja ta kallim mängisid seksimängu, milles ta vajus mehe peale, teda nagu lämmatades.

Kuid kehakaalu kasv tõi kaasa terviseprobleemid ja naine sai aru, et kui ta oma elu radikaalselt ei muuda, siis ta kaua ei ela.

Sanchezi sõnul jõudis ta madalseisu siis, kui ei suutnud enam iseseisvalt WC-sse minna.

«Just sel hetkel sain aru, et olin enesetapukursil ja ma võin surra. Hakkasin mõtlema, et tahan olla oma laste ja lastelastega koos ning pean selle suhtes midagi ette võtma,» meenutas ameeriklanna.

Koos pere ja sõprade abiga jättis naine ebameeldiva suhte seljataha ja asus kehakaalu langetama. Nüüdseks on ta kaalust kadunud 107 kilogrammi ja kehakaal langenud 215 kilogrammini.

«Ma ei söö rämpstoitu, vaid puu- ja juurvilju ning linnuliha. Kehakaalukaotuse tõttu saan jälle korralikult hingata ja iseseisvalt käia. Olen kaalust alla võtnud juba nii palju, et ulatun kummarduma varvasteni. Ma ei suutnud seda aastaid,» lisas ameeriklanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles