Põhjamaade üks suurimaid tantsumuusika festivale Summerburst saabub Baltikumi – esimesed peaesinejad on David Guetta ja Kygo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta.
David Guetta. Foto: promo

11.-12. juunil toimub Vingis pargis Vilniuses esimest korda festival Summerburst Baltic. Täna avalikustatud esimesteks peaesinejateks on David Guetta ning Kygo, nimekiri artistidest täieneb peagi. Festivalipääsmed on alates 1. detsembrist müügil Piletilevis.

Elektroonilise muusika festival Summerburst sai alguse viis aastat tagasi Rootsis ning kasvas seal kiiresti suurimaks kohalikuks tantsumuusika ürituseks. Festival on seni aset leidnud nii Stockholmis kui ka Göteborgis ning Summerbursti külastab Rootsis üle 100 000 muusikasõbra.

2016. aastal rõõmustab Summerburst ka Baltikumi tantsumuusika fänne ning Summerburst Baltic toimub Leedu pealinnas Vilniuses. Festivalil esinevate artistide nimekirjas on kuumimad nimed EDMi maailmast, esimesed neist on täna avalikustatud David Guetta ning Kygo.

David Guetta on kahtlemata tuntud nii tantsumuusika sõprade hulgas kui ka antud žanrist kaugemal. Fakt on, et oma hulgaliste maailmakuulsate hittidega - nagu näiteks «Play Hard» (ft. Ne-Yo, Akon), «Lovers On The Sun» (ft. Sam Martin),  «Titanium» (ft. Sia), «Sexy Chick» (ft. Akon) – tantsutab ta publikut  varajaste hommikutundideni.

Foto: promo

Kygo on viimaste aastate üks põnevaim ja palju elevust tekitanud DJ, produtsent ja biidimeister. Esimeste singlitega tõusis ta kiirelt EDMi säravaimate tähtede hulka ning tema hitte nagu «Firestone» (ft. Conrad Sewell), «Stole The Show» (ft. Parson James) ja «Here For You» (ft. Ella Henderson) on Youtube’is ja Spotifys kuulatud sadu miljoneid kordi.

Tuhandeid tantsumuusika fänne oodatakse oma lemmikartiste ja DJ-sid nautima 11.-12. juunil Vingis parki Vilniuses. Suured lavad, kaunis asukoht, võimsad helisüsteemid ning vägevad valguslahendused kombineerituna pakuvad kahtlemata unustamatu elamuse.

Summerburst Baltic toimub 11.-12. juunil Leedu pealinnas Vilniuses, Vingis pargis. Piletid tulevad Piletilevisse müügile 1. detsembril, FBI kontsertklubi liikmetele aga juba 30. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles