Eesti fännide poolt armastatud Isac Elliot andis välja uue loo ja südamliku muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isac Elliot
Isac Elliot Foto: promo

Armastatud Põhjamaade popstaar Isac Elliot avaldas uue singli oma tulevaselt kolmandalt albumilt. Loo nimi on «No One Else» ja see on seni kõige ausam ja haavatavam lugu, mis Isac laulnud on. Singliga koos ilmus ka emotsionaalne ja armas lüürikavideo, mis valmis sel talvel Helsingis ja filmiti ühe võttega.

Isac Elliot avaldab loo sõnumi:

«Selles loos on poiss, ehk siis antud juhul mina, kes üritab tüdrukule öelda, et tema on see õige, isegi, kui nad tegelikult koos ei ole. Poiss soovib olla selle türdukuga koos, kuid alati leidub mingi põhjuks, miks seda ei juhtu.»

Loo autoriteks on uued tõusvad tähed Charles «Chizzy» Stephens III ja Georgia Ku, kes varasemalt on koostööd teinud artistidega nagu Justin Bieber, Skrillex ja Chris Brown. 

Isac tegi loo lõpuni Helsingis, kus töötas koos produtsendiga Joonas Angeriaga, kellega loodi ka singel «New Way Home» Isaci debüütalbumilt «Wake Up World».

«Meil oli Joonasega väga lõbus! Me kasutasime sama stuudiot kui varem, käisime samas restoranis ja meil oli salvrestusel väga tore,» ütles Isac. «See lugu on teistsugune kui minu eelmised singlid. Ma tahtsin teha tundelist lugu, aga ma olen natukene närvis. Ma loodan, et minu fännidele see meeldib ja nad tunnevad, millest ma laulan. Tegelikult on kõige tähtsam see, et fännidele läheks mu lugu südamesse.»

Valitud Eesti fännidel avaneb 5. detsembril erakordne võimalus kuulda Isac Ellioti uut singlit «No One Else» live-esituses ja küsida ka autogrammi. Rohkem infot selle ürituse kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles