Grete Klein disainis liikumispuudega laste toetuseks käekella

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Erakogu

Homme, 28. novembril toimub Rocca al Mare McDonald’s restoranis heategevuslik fotosessioon, mille eesmärk on koguda annetusi Lastekaitse Liidule. Üritusel esitletakse ka Grete Kleini heategevuslikul eesmägil disainitud käekellasid.

Fotosessiooni käigus on kõik restorani külastajad oodatud fotoseina taustal spetsiaalse naerusuuga pilte tegema, kuna McDonald’s annetab iga tehtud pildi eest viis eurot Lastekaitse Liidule. Fotosessioonist osavõtu innustamiseks loositakse osalejate välja Grete Kleini disainitud käekellad, mis on inspireeritud hoolivusest ja ühtehoidmisest.

Heategevuslik fotosessioon toimub McDonald’s novembrikuise McHappy Day kampaania raames. Algatuse eesmärk on koguda annetusi Lastekaitse Liidule kuuluva Remniku õppe- ja puhkekeskuse renoveerimistöödeks, et seal saaksid koos suvesid nii terved kui ka liikumispuudega lapsed.

McDonald’s Baltikumi turundus- ja digiosakonna direktor Laura Jasenaite sõnul on tänavune kampaania olnud igati edukas. «Novembrikuu jooksul on naerusuist pilti tehes või kampaania meenet ostes annetuse teinud juba 13 000 inimest. Aktiivne osavõtt näitab seda, et liikumispuudega laste olukord puudutab eestimaalasi ja on ühine soov seda paremaks muuta. Ootame kõiki sel laupäeval kampaaniale hoogu andma ja väikest heategu tegema,» sõnas Jasenaite.

28. novembril toimuvad heategevuslikud fototalgud kõikides McDonald’s restoranides üle Eesti, mil iga naerusuise foto eest annetab McDonald’s viis eurot. Kõik on oodatud McDonald’s restoranis spetsiaalse naerusuuga endast pilti tegema. Pildid tuleb üles laadida veebilehele mcdonalds.ee/naeratus. Suvelaagri projekti on võimalik toetada ka McDonald’s restoranis spetsiaalseid kampaania prille ostes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles