Laupäeval autasustatakse Sinilinnus Eesti võimsamaid vuntse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mõni kasvatab vuntse vaid vahel, siis üks meeldejäävaim vunts filmiajaloos on kümneid miljoneid naisi põlvest nõrgaks võttev Rhett Butler (Clark Gable), kel õnnestus taltsutada kõige tõrksam ja kaunim naine Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) filmis «Tuulest viidud» (1939).
Kui mõni kasvatab vuntse vaid vahel, siis üks meeldejäävaim vunts filmiajaloos on kümneid miljoneid naisi põlvest nõrgaks võttev Rhett Butler (Clark Gable), kel õnnestus taltsutada kõige tõrksam ja kaunim naine Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) filmis «Tuulest viidud» (1939). Foto: Vida Press

Novembrikuu on kohe-kohe läbi, sellega tõmmatakse joon alla ka iga-aastasele Movembri kampaaniale. Üritus leiab aset kohvikus Sinilind laupäeval, 28. novembril.

Õhtu üheks tippsündmuseks on kõige põnevamate vuntsidega mehele tiitli üle andmine. Saku Õlletehase poolt on võitjale välja pandud eksklusiivse vuntsi- ja habemehoolduskomplekti «Carlsberg Beerd Beauty», mis on tehtud päris õllest. Üritusel on kohal kogu Eesti vuntsikandjate koorekiht!

Meeleolu loovad Bert on Beats, Beebilõust, San Antonio jpt. 

Movember on iga-aastane heategevuslik liikumine, mis pöörab tähelepanu meeste tervisele. Movembri puhul kasvatavad mehed novembris omale vuntsid, eesmärgiga tuletada meelde vajadust külastada arsti. Movember on alguse saanud Austraaliast. Läbi ajaloo on Movember Foundation kogunud heategevuseks 174 miljonit dollarit. Movember Estonia on Movember Foundationi liige. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles