Video: lammutajale kukkus 113-aastane korsten peale, kuid ta jäi ellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Philfer
Tim Philfer Foto: Youtube

Unustage lotovõitjad ja need, kes alatasa saavad auhindu, sest maailma üheks õnnelikumaks inimeseks saab pidada ameeriklast, kes jäi õnnetuses ellu.

Lammutustööline Tim Philfer pääses peaaegu vigastamatult, kui 113-aastane korsten talle peale kukkus, edastab Daily Mail.

Professionaalsete lammutajate meeskond lammutas sel nädalal Alabamas Avondale Millsis asunud lihasuitsetamistehase rohkem kui sajandivanust korstnat.

Korstnat taheti õhkida lõhkeaine abil, kuid see ebaõnnestus. Philfer sekkus siis ja läks lõhkeaine tõttu pisut kannatada saanud korstna kallale ekskavaatoriga.

Ta kaevas ehitise vundamendi juurest pinnast ära ja lõhkus vundamenti, et korsten ümber kukuks.

Lõpuks juhtuski nii, et korsten kaotas tasakaalu ja hakkas kukkuma, kuid mitte sinna suunda, kuhu loodeti. Korsten kaldus otse ekskavaatori ja Philferi suunas.

Sündmuse tunnistajaks olnud kolleegid ei uskunud oma silmi ja arvasid, et Philfer sai surma. Kohal oli ka mehe tütar Abi, kes jooksis pärast kukkumisest tekkinud suitsu kadumist õnnetuskohta.

Õnnekombel pääses lammutaja õnnetusest eluga, saades vaid paar kriimustust.

«Olin ekskavaatori kabiinis, mis on ehitatud nii, et see peab pidama vastu suurtele raskustele ja masina ümberminemisele,» teatas lammutaja.

Ebatavaline juhtum jäädvustati videole ja see jõudis internetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles